מתכון לצ’ימיצ’ורי פיקנטי

  • זמן הכנה
    20 דקות
  • סועדים
    8
  • צפיות
    418

מתכון למתבל צ’ימיצ’ורי פיקנטי

צ’ימיצ’ורי הוא מתבל ארגנטינאי על בסיס שמן זית, חומץ יין, עשבי תיבול, פלפלים ושום – ויש שמוסיפים גם בצל.

מתבל הצ’ימי’צורי הולך נהדר עם מתכוני בשר צלוי, עופות ואפילו כמתבל בפניי עצמו בשילוב לחם פריך.

באתר קולינרטיקה ניתן לראות כי מתבל הצ’ימיצ’ורי משולב עם מגוון מנות כגון מתכון לעראיס ועוד.

Ingredients

מצרכים לצ'ימיצו'רי

ציוד קונדיטוריה למתכון

    Directions

    על מנת להכין צ'ימיצ'ורי טוב אין צורך בציוד מטבח מורכב, שימו לב שיש לכם הציוד הבסיסי הנדרש להכנת מתבל צ'ימיצ'ורי. ובכל מקרה לא להחליף את החומץ בלימון.

    a1 Step

    לחתוך את הבצל, פלפל חריף, פלפל צהוב וגמבה לקוביות קטנטנות, "בורנואז" בעגה המקצועית ולמקצועניים בניכם קוביות בגודל מ"מ 1 * מ"מ 1.

    a2 Step

    לשים במעבד מזון את כל המרכיבים מלבד הבצל, פלפלים והגמבות ולטחון דק במשך 2 דקות.

    a3 Step

    לאחד בין קוביות הירקות לבין מסת העשבי תיבול. לערבב, לטעום ולשפר תיבול במלח ופלפל במידת הצורך ולאחסן בקופסת אחסון עד לשימוש.

    Conclusion

    בשלב הראשון יש לשים במעבד מזון את העשבי תיבול, שום, שמן זית ומלח פלפל ולטחון כ 2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הירקות (פלפלים וגמבות ובצל) כאשר הם קצוצים דק לקוביות קטנטנות.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    Leave a Review

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X