🔒 מתכון קרם פרש" />

🔒 מתכון קרם פרש

  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן בישול
    29 שעות
  • סועדים
    10

🔒 המתכון הזה זמין רק למנויי קולינרטיקה.

אם יש לך מנוי, הכנס את פרטי הגישה בטופס ההתחברות.

עדיין אין לך מנוי? הצטרפו עכשיו וגשו לכל המתכונים המיוחדים שלנו!

מרכיבים

מצרכים לקרם פרש

ציוד מטבח למתכון

    אופן הכנה

    יש מספר מתכונים וגרסאות שונות להכנת קרם פרש אך בכולם הרעיון המרכזי הוא לשלב שמנת מתוקה יחד עם נוזל חלב (כלשהו) עשיר בחיידקים פרוביוטים. כאן המתכון יהיה שילוב של יוגורט שהוא עשיר בחיידקים מיטיבים בתוספת שמנת מתוקה ומעט חמאה לעידון הטעם.

    a1שלב

    מניחים את כל חומרי הגלם בקערת ערבוב ובעזרת מטרפה מערבבים היטב. אוטמים קערת הערבוב בניילון נצמד ומשאירים בטמפרטורת החדר ל 24 שעות.

    a2שלב

    מעבירים את תוכן הקרם פרש לקופסת אחסון פלסטיק ומכניסים למקרר ל 5 שעות לפחות.

    סיכום

    מערבבים את כל חומרי הגלם בקערת ערבוב ובעזרת ניילון נצמד אוטמים את הקערה ומשאירים ל 24 שעות. לאחר מכן, מכניסים למקרר לפחות 5 שעות לפניי שימוש.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב