- ינואר 3, 2023
- by '''שף מאור נתן'''
- 1 לייק
- 0 / 5
-
זמן הכנהשעה אחת
-
סועדים8
-
צפיות1,285
מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה ופירורים
עוגת גבינה עם פירורי בצק פריך זו לא קלישאה זו קלאסיקה, וכך היא בעניי. כמה שזה אולד פאשן כך זה מאוד טעים.
עוגות גבינה פירורים נחלקות לשני סוגים עיקריים: עוגות גבינה אפויות בדרך כלל על בסיס גבינות וביצים, הם טעימות אך אני פחות אוהב, ועוגות גבינה קציפתיות על בסיס שמנת מוקצפת וקרמים שונים – מעניינות מאוד.
העוגת גבינה שאני הכי אוהב היא העוגה השנייה, זו שעל בסיס קציפות וקרמים, ולהלן מתכון עוגת גבינה המבוסס על מתכון בצק פריך פירורים, מתכון קרם פטיסייר גבינת מסקרפונה ושמנת מוקצפת.
Ingredients
מצרכים לעוגת גבינה מסקרפונה
ציוד קונדיטוריה למתכון
Directions
לפני שמתחילים להכין את מתכון העוגה, יש לבדוק בציוד הקונדיטוריה הרלוונטי למתכון שיש לכם את כל הציוד הנדרש. בנוסף, שימו לב כי על מנת להכין את העוגה באופן מקצועי יש לשלב מתכונים נוספים, את קרם הפטיסייר ומתכון לבצק פריך שמופיעים בקישורים למעלה.
לשבור את הבצק פריך עד לרמת פירורים. ניתן לעשות זאת במעבד מזון, ניתן גם לשים את הבצק פריך בשקית ולמעוך במערוך וכך ייתכן ותהיה לכם שליטה טובה יותר על גודל הגריסה של הפירורים. למלא פירורי בצק בשכבה של תבנית עוגה בגובה של חצי ס"מ.
שלב הכנת המלית, לשים במיקסר חשמלי את השמנת יחד עם הסוכר ולהקציף לקצב בינוני.
להוסיף לקצפת את הקרם פטיסייר ולהמשיך עם פעולת המיקסר.
להוסיף למיקסר את גבינת המסקרפונה ולערבל עד לאחידות הקרם.
למלא את את תבנית העוגה (עם הפירורים) בקרם גבינת המסקרפונה לגובה של 3 ס"מ ולכסות בפירורי בצק בגובה של 1 ס"מ.
לסגור בניילון נצמד ולשמור בקירור למשך 6 שעות לפחות עד להתייצבות העוגה.
Conclusion
בשלבים הראשונים של ההכנה יש להכין תחילה קרם פטיסייר ובצק פריך לצורך תחתית העוגה וכן לפירורים מלמעלה, ולאחר מכן להכין קצפת "ולקפל" לתוכה את קרם הפטיסייר וגבינת השמנת. לשמור בקירור לפחות 6 שעות.
'''שף מאור נתן'''
שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.
אולי גם תאהב
מתכון עוגת גבינה מסקרפונה
Ingredients
מצרכים לעוגת גבינה מסקרפונה
ציוד קונדיטוריה למתכון
Follow The Directions
לפני שמתחילים להכין את מתכון העוגה, יש לבדוק בציוד הקונדיטוריה הרלוונטי למתכון שיש לכם את כל הציוד הנדרש. בנוסף, שימו לב כי על מנת להכין את העוגה באופן מקצועי יש לשלב מתכונים נוספים, את קרם הפטיסייר ומתכון לבצק פריך שמופיעים בקישורים למעלה.
לשבור את הבצק פריך עד לרמת פירורים. ניתן לעשות זאת במעבד מזון, ניתן גם לשים את הבצק פריך בשקית ולמעוך במערוך וכך ייתכן ותהיה לכם שליטה טובה יותר על גודל הגריסה של הפירורים. למלא פירורי בצק בשכבה של תבנית עוגה בגובה של חצי ס"מ.
שלב הכנת המלית, לשים במיקסר חשמלי את השמנת יחד עם הסוכר ולהקציף לקצב בינוני.
להוסיף לקצפת את הקרם פטיסייר ולהמשיך עם פעולת המיקסר.
להוסיף למיקסר את גבינת המסקרפונה ולערבל עד לאחידות הקרם.
למלא את את תבנית העוגה (עם הפירורים) בקרם גבינת המסקרפונה לגובה של 3 ס"מ ולכסות בפירורי בצק בגובה של 1 ס"מ.
לסגור בניילון נצמד ולשמור בקירור למשך 6 שעות לפחות עד להתייצבות העוגה.
Leave a Review