מתכון פונדאנט שוקולד דל פחמימה

  • זמן הכנה
    50 דקות
  • זמן בישול
    8 דקות
  • סועדים
    8
  • צפיות
    300

מתכון לפונדאנט שוקולד דל פחמימה

פונדאנט שוקולד דל פחמימה הוא פתרון מעולה לסוכרתיים ולאנשים שמעוניינים במשהו מתוק מצד אחד ומצד שני מופחת פחמימות.

במתכון הזה בכל פונדאנט שוקולד יש רק 1.5 גרם פחמימה שזה בערך 8% מכמות הפחמימות שיש במתכון פונדנט שוקולד רגיל כך שהסוכרתי יכול לאכול ממנו ללא חשש של העלאת רמת הגלוקוז באופן כזה שמצריך הזרקת אינסולין.

 

 

רכיבים

מצרכים למתכון פונדאנט

ציוד מטבח למתכון פונדאנט

    הוראות הכנה

    על מנת להכין פונדאנט שוקולד דל פחמימה טעים ואיכותי, כזה שפריך מבחוץ ונוזלי מבפנים יש כמה דברים שחשובים להצלחת המתכון. 1. להשתמש בשוקולד מריר איכותי עם אחוזי קקאו גבוהים 2. הקפדה על שלבי ההכנה ובעיקר על זמני האפייה

    a1 שלב

    להניח על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) את שבבי השוקולד והחמאה קוביות ולערבב לסירוגין עד להמסה ולקבלת מרקם אחיד

    a2 שלב

    להניח במיקסר חשמלי 3 ביצים עם הסוכר ולערבל עד להשתלבות הסוכר עם הביצים. פעולה של 2-3 דקות על מהירות בינונית

    a3 שלב

    לאחד את תערובת הביצים עם השוקולד ולהוסיף שמנת, אספרסו ולערבב. להוסיף את הקמח שקדים ולערבב.

    a4 שלב

    למלא קוקוטים (תבניות פונדאנט) במסת הפונדאנט שוקולד כ 3/4 מנפח הקוקוט ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 8 דקות ולהגיש חם.

    a5 שלב

    לפזר על הפונדאנט שוקולד מעט אבקת סוכר (ללא סוכר). ניתן להשיג בחנויות מתמחות

    סיכום

    להכין בן מארי של שוקולד וחמאה ובמקביל "לטרוף" ביצים וסוכר ולחבר בניהם. להוסיף שמנת, אספרסו וקמח שקדים ולמלא תבניות קוקוט ולאפות 8 דקות על 10 מעלות צלזיוס.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    השאירו סקירה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X