מתכון פונדאנט שוקולד

  • זמן הכנה
    50 דקות
  • זמן בישול
    8 דקות
  • סועדים
    8
  • צפיות
    198

מתכון לפונדאנט שוקולד קלאסי

פונדאנט שוקולד קלאסי כזה שפריך מבחוץ ונוזלי מבפנים לפעמים יכול להיות מתסכל להכנה מוצלחת וזאת למרות שמתכון לפונדאנט הוא יחסית מתכון פשוט. אך להכנת מתכון לפונדאנט שוקולד מוצלח צריך לשים לב לשלבי הכנה מדויקים.

פונדאנט שוקולד ניתן להכין במגוון טעמים שאוהבים, למשל תוספת של ליקר תפוזים, שקדים, קרמל, שוקולד לבן ואספרסו. במתכון זה הטוויסט כאן הוא אספרסו.

למי שמעוניין במתכון של פונדאנט שוקולד דל פחמימה וכזה שמותאם למתמודדי סוכרת, דיאטה מסוימת וכזה שכמעט אין בו סוכר  – כנסו כאן למתכון פונדאנט שוקולד דל פחמימה.

רכיבים

מצרכים למתכון פונדאנט

ציוד מטבח למתכון פונדאנט

    הוראות הכנה

    על מנת להכין פונדאנט שוקולד קלאסי טעים ואיכותי, כזה שפריך מבחוץ ונוזלי מבפנים יש כמה דברים שחשובים להצלחת המתכון. 1. להשתמש בשוקולד מריר איכותי 2. הקפדה על שלבי ההכנה ובעיקר על זמני האפייה

    a1 שלב

    להניח על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) את שבבי השוקולד והחמאה קוביות ולערבב לסירוגין עד להמסה ולקבלת מרקם אחיד

    a2 שלב

    להניח במיקסר חשמלי 4 ביצים עם הסוכר ולערבל עד להשתלבות הסוכר עם הביצים. פעולה של 2-3 דקות על מהירות בינונית

    a3 שלב

    לאחד את תערובת הביצים עם השוקולד ולהוסיף שמנת, אספרסו ולערבב. להוסיף את הקמח שקדים ולערבב.

    a4 שלב

    למלא קוקוטים (תבניות פונדאנט) במסת הפונדאנט שוקולד כ 3/4 מנפח הקוקוט ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 8 דקות ולהגיש חם.

    סיכום

    להכין בן מארי של שוקולד וחמאה ובמקביל "לטרוף" ביצים וסוכר ולחבר בניהם. להוסיף שמנת, אספרסו וקמח שקדים ולמלא תבניות קוקוט ולאפות 8 דקות על 10 מעלות צלזיוס.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    דירוגי מתכון

    השאירו סקירה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X