מתכון פונדאנט שוקולד דל פחמימה

  • זמן הכנה
    50 דקות
  • זמן בישול
    8 דקות
  • סועדים
    8
  • צפיות
    557

מתכון לפונדאנט שוקולד דל פחמימה

פונדאנט שוקולד דל פחמימה הוא פתרון מעולה לסוכרתיים ולאנשים שמעוניינים במשהו מתוק מצד אחד ומצד שני מופחת פחמימות.

במתכון הזה בכל פונדאנט שוקולד יש רק 1.5 גרם פחמימה שזה בערך 8% מכמות הפחמימות שיש במתכון פונדנט שוקולד רגיל כך שהסוכרתי יכול לאכול ממנו ללא חשש של העלאת רמת הגלוקוז באופן כזה שמצריך הזרקת אינסולין.

 

 

Ingredients

מצרכים למתכון פונדאנט

ציוד מטבח למתכון פונדאנט

    Directions

    על מנת להכין פונדאנט שוקולד דל פחמימה טעים ואיכותי, כזה שפריך מבחוץ ונוזלי מבפנים יש כמה דברים שחשובים להצלחת המתכון. 1. להשתמש בשוקולד מריר איכותי עם אחוזי קקאו גבוהים 2. הקפדה על שלבי ההכנה ובעיקר על זמני האפייה

    a1 Step

    להניח על בן מארי (קערה מעל סיר מים חמים) את שבבי השוקולד והחמאה קוביות ולערבב לסירוגין עד להמסה ולקבלת מרקם אחיד

    a2 Step

    להניח במיקסר חשמלי 3 ביצים עם הסוכר ולערבל עד להשתלבות הסוכר עם הביצים. פעולה של 2-3 דקות על מהירות בינונית

    a3 Step

    לאחד את תערובת הביצים עם השוקולד ולהוסיף שמנת, אספרסו ולערבב. להוסיף את הקמח שקדים ולערבב.

    a4 Step

    למלא קוקוטים (תבניות פונדאנט) במסת הפונדאנט שוקולד כ 3/4 מנפח הקוקוט ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 8 דקות ולהגיש חם.

    a5 Step

    לפזר על הפונדאנט שוקולד מעט אבקת סוכר (ללא סוכר). ניתן להשיג בחנויות מתמחות

    Conclusion

    להכין בן מארי של שוקולד וחמאה ובמקביל "לטרוף" ביצים וסוכר ולחבר בניהם. להוסיף שמנת, אספרסו וקמח שקדים ולמלא תבניות קוקוט ולאפות 8 דקות על 10 מעלות צלזיוס.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    Leave a Review

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X