🔒 מתכון סלט סלמון מעושן" />

🔒 מתכון סלט סלמון מעושן

  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן בישול
    20 דקות
  • סועדים
    8

🔒 המתכון הזה זמין רק למנויי קולינרטיקה.

אם יש לך מנוי, הכנס את פרטי הגישה בטופס ההתחברות.

עדיין אין לך מנוי? הצטרפו עכשיו וגשו לכל המתכונים המיוחדים שלנו!

מרכיבים

מצרכים לסלט סלמון

ציוד מטבח למתכון

    אופן הכנה

    על מנת להכין את המתכון של סלט סלמון מומלץ להכין מראש וויניגרט הדרים, אך אם לא נכין מראש אז פשוט לתבל את הסלט בלימון סחוט, תפוז סחוט, מלח דק ושמן זית.

    a1שלב

    לתבל את פרוסות הלחם או הבגאט במעט שמן זית, טימין ומלח ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 5 דקות.

    a2שלב

    לשטוף היטב את כל הירקות הנדרשים לסלט ולייבש אותם היטב. להניח את הירקות בקערת ערבוב ולהוסיף את נתחי הסלמון המעושן.

    a3שלב

    לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולהוסיף לקערת הסלט. להוסיף לסלט את וויניגרט הדרים ולערבב בעדינות את הסלט. וכאמור, אם רוצים לשדרג עוד יותר את הסלט אפשר להוסיף קרם פרש. המתכון לקרם פרש מופיע בקישור למעלה.

    a4שלב

    ניתן לאחסן את הרוטב בקירור עד 4 ימים או לחלופין בהקפאה 5 חודשים.

    סיכום

    לתבל פרוסות לחם בטימין שמן זית ומלח ולאפות בתנור ל 5 דקות על 190 מעלות, ולאחר מכן לשטוף את הירקות ולייבש ממים, לחתוך בצל סגול ולהוסיף אותו ואת יתר המרכיבים לקערת ערבוב, לערבב ולהגיש. ניתן להוסיף גם קרם פרש

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב