- אוגוסט 25, 2021
- על ידי '''שף מאור נתן'''
- 0 לייק
- 0 / 5
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן בישולשעה אחת
-
סועדים20
-
צפיות258
מתכון לקונפי שום ועשבי תיבול
קונפי שום זה שיני שום שבושלו בשמן ועשבי תיבול על חום נמוך מאוד וזמן איטי.
בפעולת בישול זו שיני השום הופכים להיות רכים מאוד וניתן להשתמש בהם להשלמות והשבחה של מנות ובעיקר למנות ראשונות ומנות פתיחה.
על המושג קונפי שפירושו בישול בשומן, ראה ערך מורחב בקטגוריית שיטות בישול בדף קונפי.
רכיבים
מצרכים למתכון קונפי שום
ציוד מטבח למתכון
הוראות הכנה
אופן ההכנה של הקונפי שום פשוט ביותר ובסה"כ כולל 2 שלבים וזמן הכנה קצר מאוד.
שמים את כל שיני השום בסיר קטן או קסרול יחד עם כל יתר המרכיבים ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך כשעה אחת ועד שהשיני שום נעשים רכים מאוד.
במידה ומעוניינים להגיש את מנות חמות מומלץ לזלף כמה שיני שום בעודם חמים על המנות ואם רוצים להגיש מנות קרות כגון קארפצ'יו בקר אז מומלץ לצנן את השיני שום ורק להוסיף למנה.
סיכום
קולפים את שיני השום (או קונים שיני שום קלופות) ולשים בקסרול או סיר קטן יחד עם כל המרכיבים ולהביא לחימום הכי נמוך שאפשר ומבשלים כך למשך כשעה אחת.
'''שף מאור נתן'''
שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.
אולי גם תאהב
מתכון קונפי שום
רכיבים
מצרכים למתכון קונפי שום
ציוד מטבח למתכון
עקוב אחר ההוראות
אופן ההכנה של הקונפי שום פשוט ביותר ובסה"כ כולל 2 שלבים וזמן הכנה קצר מאוד.
שמים את כל שיני השום בסיר קטן או קסרול יחד עם כל יתר המרכיבים ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך כשעה אחת ועד שהשיני שום נעשים רכים מאוד.
במידה ומעוניינים להגיש את מנות חמות מומלץ לזלף כמה שיני שום בעודם חמים על המנות ואם רוצים להגיש מנות קרות כגון קארפצ'יו בקר אז מומלץ לצנן את השיני שום ורק להוסיף למנה.
השאירו סקירה