היי, לפעמים אני מכינה דג בתנור ויוצא ייבש כמה זמן הכי טוב לצלות שיהיה עסיסי ולא דג יבש?
'''שף מאור נתן''' Answered question אפריל 21, 2023
1 תשובה
שלום לימור,
זה תלוי בסוג הדג, אם זה דגים ללא שומן ושנוטים להתייבש מהר כמו טונה וסלמון אז הנוסחה הטובה ביותר נקראת נוסחה Afis: מעט זמן + חום גבוה = דג פריך ורך.
אם הדג שומני ושאינו נוטה להתייבש מהר כמו בס, בורי, לוקוס, אז הנוסחה הטובה ביותר נקראת Bfish: קצת יותר זמן + חום בינוני = פריך ורך.
בכל מקרה, דגים שמתאימים לנוסחת Afish אינם מתאימים לבישול אלא רק לצלייה, ודגים שמתאימים לנוסחת Bfish מתאימים גם לבישול וגם לצלייה.
'''שף מאור נתן''' Answered question אפריל 21, 2023