שף מאור נתן

שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.
Received an upvote
28/05/202510
Posted an answer
איך מונעים מדג להידבק למחבת?

הי! שאלה מצוינת אחד הדברים הכי חשובים בצריבת דגים (וגם בשר) זה שהמחבת תהיה חמה מאוד – עד כדי עישון קל לפני ששמים...

28/05/20255
Posted an answer
אפיה בגריל ע”ג אינדוקציה

היי, תודה רבה על השאלה! קודם כל, חשוב להבין שבלי לדעת בדיוק על איזה גריל מדובר, קצת קשה להתחייב אם אפשר להחליף את...

28/05/20255
Posted an answer
איך יודעים איזה בשר לבישול ארוך?

נתחים מומלצים לבישול ארוך: שלום, בגדול יש כ 20 סוגי נתחים שצריך ללמוד אותם ומה מותאם לבישול ארוך ומה לקצר, אבל אתן...

25/01/20255
Posted an answer
איך לבדוק אבטיח מתוק?

שלום, זה דווקא עובד הפוך. ברגע שהגבעול טרי יותר זה מעיד שהאבטיח רק נקטף ועדיין טרי מידי ופחות בשל ומתוק לכן ככל שהפתם...

25/01/20255
Posted an answer
מה ההבדל בין אפייה בטורבו לאפייה רגילה?

אז ככה, ההבדל בין אפייה בטורבו לאפייה רגילה הוא בעיקר באיך החום זורם בתנור. כשאתה אופה בטורבו, פיזור החום אחיד יותר...

23/01/20255
Posted an answer
איך יוצרים רוטב אמולסיה כמו הולנדייז בלי שהוא “יישבר”?

היי רוטב הולנדייז זה אחד הרטבים שקצת קשה להסביר בעל פה איך לגרום לו -לא להישבר, כי יש כאן דקויות של שניות בהם הרוטב...

23/01/20255
Posted an answer
איך יודעים מתי קרם ברולה מוכן?

היי הבעיה באמת בקרם בורלה שהאפיה שלו אורכת ב12 דקות תלוי במתכון אבל יש איזה דקה אחת שבה הקרם נשבר וקשה למצוא את הדקה...

23/01/20255
Posted an answer
איך מונעים מעוגה “לשקוע” במרכז אחרי האפייה?

היי עוגה ששוקעת במרכז אחרי האפייה נובעת בדרך כלל משילוב של כמה תהליכים כימיים. כשאתה מכניס את הבלילה לתנור, החום...

23/01/20255
Posted an answer
מהי הדרך הנכונה להקציף חלבונים כדי לקבל קצף יציב?

היי הדרך הטובה ביותר להקציף חלבונים לקצף יציב היא בשיטת המרנג האיטלקי, שבה מזלפים סירופ סוכר רותח לחלבונים מוקצפים....

15/12/20245
Posted an answer
איך להכין חזה עוף שלא יוצא יבש?

הי זה שאלה מצוינת כי חזה עוף נוטה להתייבש דיי מהר, אני אומר שקשה יותר להכין חזה עוף מאשר להכין כבד אווז ובדיוק בגלל...

15/12/20245
Posted an answer
מה לשים בקצפת כדי שתתייצב?

הי יש כל מיני טכניקות אבל לפניי זה.. כדאי לדעת שיש 3 סוגים של הקצפות / מרנגים. המרנג הצרפתי: המרנג הקלאסי והפשוט ביותר....

15/12/20245
Posted an answer
מה ההבדל בין פונדאנט שוקולד לסופלה שוקולד?

היי האמת כן, זה שאלה מצוינת כי כל הזמן אני רואה שמתבלבלי בזה. פונדאנט זה העוגת שוקולד עם השוקולד הנשפך מבפנים, וסופלה...

15/12/20245
Posted an answer
איך נכון יותר להגיד מתבל או מטבל?

היי, בחור בשם אורן כתב תשובה לזה באחת התגובות למתכונים כאן: "מאמרים מעניינים,תודה! נ.ב-עדיף לרשום מטבל משורש ט.ב.ל...

15/12/20245
Posted an answer
מהו זמן ההשריה המומלץ לבשר לפני צלייה?

כשמדובר בהשריה לבשר, אני תמיד אומר שזה תלוי בסוג הבשר ובמרינדה. אבל גם שיש חוק והיפוכו - צריך מרינאדה שתשפיע על טעם...

15/12/20245
Posted an answer
איך סוגרים נתח בשר בצורה מושלמת?

אהלן, כשאני סוגר נתח בשר, אני תמיד מקפיד על כמה שלבים קריטיים, שיבטיחו לי נתח עסיסי וקרום שזוף ומושלם. רשמתי לך כמה...

15/12/20245
Received an upvote
23/05/202410
Posted an answer
איך מכינים אורז אחד אחד?

היי 3 דברים משפיעים על הכנת אורז אחד-אחד: צריך לטגן בהתחלה במעט שמן. משתמשים במים חמים ולא קרים בוחרים באורז...

23/05/20245
Received an upvote
23/05/202410
Posted an answer
האם מסוכן להשתמש בתבניות סיליקון?

היי אדווה אין כל סכנה מיוחדת לאפות בתבנית סיליקון המיועדת לשימוש בתנור אך חשוב להשתמש לפי הוראות היצרן ולעקוב...

23/05/20245
Load More
שאלה ותשובה מופעלים על ידי anspress.net
0