'''שף מאור נתן'''

שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

היי 3 דברים משפיעים על הכנת אורז אחד-אחד: צריך לטגן בהתחלה במעט שמן. משתמשים במים חמים ולא קרים בוחרים באורז...

הצגת שאלה
1 Vote

היי אדווה אין כל סכנה מיוחדת לאפות בתבנית סיליקון המיועדת לשימוש בתנור אך חשוב להשתמש לפי הוראות היצרן ולעקוב...

הצגת שאלה
1 Vote

היי אייל סכין משוננת משחיזים ע"י מוט השחזה או שטול. שלב אחד - לסכין משוננת יש שיפוע בצד אחד של הסכין לכן תבדוק איזה...

הצגת שאלה
1 Vote

היי, אני מניח שהתכוונת לריח חזק מידי של דג כי לדג יש ריח התשובה שלי נחלקת ל 2: לדגים יש ריח של דגים וזה בסדר לדגים...

הצגת שאלה
1 Vote

היי שאלה מצוינת, לפניי שאשיב לך, חשוב לדעת 2 דברים: יש הבדל בין זמני הבישול של פסטה טרייה לעומת בישול פסטה יבשה....

הצגת שאלה
0 Votes

היי דוד זו שאלה מצוינת. כי שניהם מסמכים באותה מידה את הרוטב אך קרונפלור יותר פשוט לעבודה.  דקה אחת והרוטב סמיך....

הצגת שאלה
1 Vote

היי הטפחת בצק בקירור הכי עדיפה. בגדול, ככל שמדובר בבצקים ומאפים מדויקים יותר, כמו בצק פיצה, לחמים כפריים, מחמצת...

הצגת שאלה
1 Vote

אהלן לא צריך לשים קמח ברוטב דמי גלאס אבל היות ורוטב דמי גלאס מבוסס על רוטב ספניולי ורוטב ספניולי מכיל מעט קמח לכן...

הצגת שאלה
1 Vote

היי אורז לריזוטו צריך להיות אורז בעל תכונות ספיגת נוזלים גדולה ולכן אורז מסוג ארבוריו Arborio הכי מתאים לזה

הצגת שאלה
0 Votes

אהלן, כמה סימנים שמעידים על זה שיין מקולקל: טעם חמוץ (בכל זאת חומץ יין נעשה מיין שהחמיץ :)) צבע חום או נוטה לחום...

הצגת שאלה
0 Votes
Load more answers
שאלה ותשובה מופעלים על ידי anspress.net
X