היי 3 דברים משפיעים על הכנת אורז אחד-אחד: צריך לטגן בהתחלה במעט שמן. משתמשים במים חמים ולא קרים בוחרים באורז...
הצגת שאלההיי אדווה אין כל סכנה מיוחדת לאפות בתבנית סיליקון המיועדת לשימוש בתנור אך חשוב להשתמש לפי הוראות היצרן ולעקוב...
הצגת שאלההיי אייל סכין משוננת משחיזים ע"י מוט השחזה או שטול. שלב אחד - לסכין משוננת יש שיפוע בצד אחד של הסכין לכן תבדוק איזה...
הצגת שאלההיי, אני מניח שהתכוונת לריח חזק מידי של דג כי לדג יש ריח התשובה שלי נחלקת ל 2: לדגים יש ריח של דגים וזה בסדר לדגים...
הצגת שאלההיי שאלה מצוינת, לפניי שאשיב לך, חשוב לדעת 2 דברים: יש הבדל בין זמני הבישול של פסטה טרייה לעומת בישול פסטה יבשה....
הצגת שאלההיי דוד זו שאלה מצוינת. כי שניהם מסמכים באותה מידה את הרוטב אך קרונפלור יותר פשוט לעבודה. דקה אחת והרוטב סמיך....
הצגת שאלההיי הטפחת בצק בקירור הכי עדיפה. בגדול, ככל שמדובר בבצקים ומאפים מדויקים יותר, כמו בצק פיצה, לחמים כפריים, מחמצת...
הצגת שאלהאהלן לא צריך לשים קמח ברוטב דמי גלאס אבל היות ורוטב דמי גלאס מבוסס על רוטב ספניולי ורוטב ספניולי מכיל מעט קמח לכן...
הצגת שאלההיי אורז לריזוטו צריך להיות אורז בעל תכונות ספיגת נוזלים גדולה ולכן אורז מסוג ארבוריו Arborio הכי מתאים לזה
הצגת שאלהאהלן, כמה סימנים שמעידים על זה שיין מקולקל: טעם חמוץ (בכל זאת חומץ יין נעשה מיין שהחמיץ :)) צבע חום או נוטה לחום...
הצגת שאלה