שף מאור נתן

שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

אהלן, כשאני סוגר נתח בשר, אני תמיד מקפיד על כמה שלבים קריטיים, שיבטיחו לי נתח עסיסי וקרום שזוף ומושלם. רשמתי לך כמה...

הצגת שאלה
1 Vote

הי! שאלה מצוינת אחד הדברים הכי חשובים בצריבת דגים (וגם בשר) זה שהמחבת תהיה חמה מאוד – עד כדי עישון קל לפני ששמים...

הצגת שאלה
0 Votes

היי, תודה רבה על השאלה! קודם כל, חשוב להבין שבלי לדעת בדיוק על איזה גריל מדובר, קצת קשה להתחייב אם אפשר להחליף את...

הצגת שאלה
0 Votes

נתחים מומלצים לבישול ארוך: שלום, בגדול יש כ 20 סוגי נתחים שצריך ללמוד אותם ומה מותאם לבישול ארוך ומה לקצר, אבל אתן...

הצגת שאלה
0 Votes

שלום, זה דווקא עובד הפוך. ברגע שהגבעול טרי יותר זה מעיד שהאבטיח רק נקטף ועדיין טרי מידי ופחות בשל ומתוק לכן ככל שהפתם...

הצגת שאלה
0 Votes

אז ככה, ההבדל בין אפייה בטורבו לאפייה רגילה הוא בעיקר באיך החום זורם בתנור. כשאתה אופה בטורבו, פיזור החום אחיד יותר...

הצגת שאלה
0 Votes

היי רוטב הולנדייז זה אחד הרטבים שקצת קשה להסביר בעל פה איך לגרום לו -לא להישבר, כי יש כאן דקויות של שניות בהם הרוטב...

הצגת שאלה
0 Votes

היי הבעיה באמת בקרם בורלה שהאפיה שלו אורכת ב12 דקות תלוי במתכון אבל יש איזה דקה אחת שבה הקרם נשבר וקשה למצוא את הדקה...

הצגת שאלה
0 Votes

היי עוגה ששוקעת במרכז אחרי האפייה נובעת בדרך כלל משילוב של כמה תהליכים כימיים. כשאתה מכניס את הבלילה לתנור, החום...

הצגת שאלה
0 Votes

היי הדרך הטובה ביותר להקציף חלבונים לקצף יציב היא בשיטת המרנג האיטלקי, שבה מזלפים סירופ סוכר רותח לחלבונים מוקצפים....

הצגת שאלה
0 Votes
Load more answers
שאלה ותשובה מופעלים על ידי anspress.net
0