מגוון מתכונים ושיטות להכנת עופות במטבח המקצועי – החל מצלייה וגריל ועד קונפי, ברינינג ובישול בסו-ויד. קטגוריה זו כוללת מתכונים מגוונים לעיבוד נתחי עוף שונים, תיבולים ייחודיים וטכניקות מסורתיות ומודרניות להעצמת הטעם.
עופות
מתכון בשר אווז מפורק
רילט אווז קלאסי בסגנון צרפתי – בשר שוק אווז קונפי מפורק, מעורבב עם שומן, גרידת
עופות
מתכון עוף שלם צלוי בתנור
מתכון עוף שלם צלוי עם רוזמרין, שום ועשבי תיבול – מושרה במרינאדה ים תיכונית, נאפה