עופות

מגוון מתכונים ושיטות להכנת עופות במטבח המקצועי – החל מצלייה וגריל ועד קונפי, ברינינג ובישול בסו-ויד. קטגוריה זו כוללת מתכונים מגוונים לעיבוד נתחי עוף שונים, תיבולים ייחודיים וטכניקות מסורתיות ומודרניות להעצמת הטעם.

מתכון בשר אווז מפורק

  • 0 / 5

רילט אווז קלאסי בסגנון צרפתי – בשר שוק אווז קונפי מפורק, מעורבב עם שומן, גרידת

מתכון עוף שלם צלוי בתנור

  • 0 / 5

מתכון עוף שלם צלוי עם רוזמרין, שום ועשבי תיבול – מושרה במרינאדה ים תיכונית, נאפה

מתכון כנפיים ברוטב צ’ילי מתוק

  • 0 / 5

מתכון כנפיים קריספיות ברוטב צ'ילי מתוק חריף חמוץ

מתכון עוף ביין והדרים

  • 0 / 5

מתכון תבשיל עוף ביין בסגנון צרפתי עם טוויסט של הדרים (קוק או וואן - Coq

מתכון קונפי שוק אווז

  • 0 / 5

מתכון קונפי שוק אווז צרפתי ומסורתי (קונפי דה קנארד)

0