שלום שפים,
אני אוהב שילובים של בשר ברוטב יין, כל המתכונים שניסיתי לא היו טעימים כמו במסעדות שאכלתי. אני מצמצמם את היין עם טימין ושם חמאה בסוף, זה יוצא בסדר אבל זה יוצא קצת חמוץ ומרגיש שחסר טעמים.
'''שף מאור נתן''' Answered question אוקטובר 18, 2023
1 תשובה
אהלן רון
הכנת רוטב יין באמת דורשת יידע ומקצועיות מעבר להכנת מתכון כללי ולכן במסעדות יוקרה ניתן לראות שיש שף שאחראי על הרטבים וזה תפקידו. לשאלתך, יש כמה סוגים של רוטבי יין אדום והם מבוססים על ציר בקר ותיבולים נוספים. מצרף לך 2 מתכונים משובחים של רוטב יין מתכון רוטב יין בורדולז הנחשב לקליל יחסית וגם מתכון רוטב יין מרצ’נד דה וין שהוא רוטב יין מעובה ועשיר יותר.
'''שף מאור נתן''' Changed status to publish אוקטובר 21, 2023