- אוקטובר 17, 2023
- על ידי '''שף מאור נתן'''
- 2 לייק
- 0 / 5
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן בישול20 דקות
-
סועדים8
-
צפיות2,084
מתכון סלט סלמון מעושן בויניגרט הדרים
סלט סלמון מעושן, יותר ממתכון, זה רעיון שאפשר לקחת לכל מיני כיוונים וטעמים. עם שימוש בסלמון מעושן ניתן להכין מגוון מנות קרות וסלטים מעניינים וכאן המתכון לסלט סלמון משלב סוג של סלט סלמון בשילוב ברוסקטה קריספית בתחתית.
סלט סלמון מעושן הוא סלט שמעבר לטעם הנפלא שלו הוא סלט בריא מאוד הכולל חומצות שומן אומגה, חלבונים, סיבים תזונתיים מינרליים וויטמינים והוא יכול להתאים לארוחות בוקר ובראנץ” אבל גם כמנת ביניים קלילה לארוחת ערב.
לצורך הכנת מתכון לסלט סלמון מעושן צריך להשתמש ברוטב ויניגרט הדרים המתכון לרוטב כאן.
אם בא לכם טוויסט נפלא שניתן להוסיף לסלט ולשדרג אותו פלאים, תוסיפו בשלב הסופי 2-3 כפות קרם פרש. מתכון לקרם פרש כאן
רכיבים
מצרכים לסלט סלמון
ציוד מטבח למתכון
הוראות הכנה
על מנת להכין את המתכון של סלט סלמון מומלץ להכין מראש וויניגרט הדרים, אך אם לא נכין מראש אז פשוט לתבל את הסלט בלימון סחוט, תפוז סחוט, מלח דק ושמן זית.
לתבל את פרוסות הלחם או הבגאט במעט שמן זית, טימין ומלח ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 5 דקות.
לשטוף היטב את כל הירקות הנדרשים לסלט ולייבש אותם היטב. להניח את הירקות בקערת ערבוב ולהוסיף את נתחי הסלמון המעושן.
לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולהוסיף לקערת הסלט. להוסיף לסלט את וויניגרט הדרים ולערבב בעדינות את הסלט. וכאמור, אם רוצים לשדרג עוד יותר את הסלט אפשר להוסיף קרם פרש. המתכון לקרם פרש מופיע בקישור למעלה.
ניתן לאחסן את הרוטב בקירור עד 4 ימים או לחלופין בהקפאה 5 חודשים.
סיכום
לתבל פרוסות לחם בטימין שמן זית ומלח ולאפות בתנור ל 5 דקות על 190 מעלות, ולאחר מכן לשטוף את הירקות ולייבש ממים, לחתוך בצל סגול ולהוסיף אותו ואת יתר המרכיבים לקערת ערבוב, לערבב ולהגיש. ניתן להוסיף גם קרם פרש
'''שף מאור נתן'''
שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.
אולי גם תאהב
השאירו סקירה לבטל
מתכון סלט סלמון מעושן
רכיבים
מצרכים לסלט סלמון
ציוד מטבח למתכון
עקוב אחר ההוראות
על מנת להכין את המתכון של סלט סלמון מומלץ להכין מראש וויניגרט הדרים, אך אם לא נכין מראש אז פשוט לתבל את הסלט בלימון סחוט, תפוז סחוט, מלח דק ושמן זית.
לתבל את פרוסות הלחם או הבגאט במעט שמן זית, טימין ומלח ולאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות צלזיוס ל 5 דקות.
לשטוף היטב את כל הירקות הנדרשים לסלט ולייבש אותם היטב. להניח את הירקות בקערת ערבוב ולהוסיף את נתחי הסלמון המעושן.
לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולהוסיף לקערת הסלט. להוסיף לסלט את וויניגרט הדרים ולערבב בעדינות את הסלט. וכאמור, אם רוצים לשדרג עוד יותר את הסלט אפשר להוסיף קרם פרש. המתכון לקרם פרש מופיע בקישור למעלה.
ניתן לאחסן את הרוטב בקירור עד 4 ימים או לחלופין בהקפאה 5 חודשים.
דירוגי מתכון