מתכון מרינאדה פפריקה

  • זמן הכנה
    10
  • זמן בישול
    10
  • סועדים
    5

מתכון מרינאדה פפריקה לדגים ועופות

המתכון למרינאדה פפריקה מבוסס על פלפלים אדומים יבשים, פפריקה, כוסברה שום ושמן זית ומתאים מאוד לשימוש במאכלים ים תיכוניים עדינים כגון להכנת עופות צלויים, דג מרוקאי, להכנת פסטרמה וכדומה.

 

 

מרכיבים

מרינאדה פפריקה

ציוד מטבח למתכון

    אופן הכנה

    יש להתייחס למרינאדה פפריקה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי העוף או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השף והטבח המקצועי יעדיפו להשרות את נתחי העוף או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.

    a1שלב

    לשים את כל המרכיבים במעבד מזון מלבד הפלפלים היבשים ולטחון כ 2 דקות עד למרקם חלק ואחיד.

    a2שלב

    להוסיף למרינאדה את הפלפלים היבשים (המתוק והחריף) ולהעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.

    a3שלב

    במידה ומעוניינים להשרות עוף או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה או הבישול.

    סיכום

    פשוט לשים במעבד מזון את כל המרכיבים (מלבד הפלפלים היבשים) ולטחון במשך 2 דקות, להוסיף את הפלפלים היבשים ולשמור בקירור עד לשימוש.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    כתוב תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *