היי, בשר איכותי צריך להיות בצבע אדום? או ורוד? איך יןדעים איך לבחור בשר לפי הצבע שלו?
'''שף מאור נתן''' Answered question פברואר 1, 2023
1 תשובה
בגדול התשובה היא “תלוי”, אם מדובר בנתח לעל האש – נניח אנטריקוט, סינטה, פילה וכדומה אז הבשר צריך להיות בצבע ורוד/חום ולא אדום. אם מדובר בנתח לבישול ארוך, נניח צלי כתף או אוסובוקו וכדומה אז צריך לבחור נתח בצבע אדום. אבל בלי קשר יש פוסט מורחב בנושא בדיוק על זה ממליץ לך לקרוא מדוע ככל שהבשר מכוער הוא יותר טוב
'''שף מאור נתן''' Answered question פברואר 1, 2023