בהרבה מתכונים כותבים שצריך זמן מסוים להטפחה של הבצק. וכל פעם הזמן הזה שונה. פעם שעה, פעם שעתיים ולפעמים פחות משעה. איך באמת יודעים מה הזמן האידאלי להטפחה של הבצק?
'''שף מאור נתן''' Answered question ינואר 13, 2023
1 תשובה
שלום ורד,
נכון זה מבלבל, וזה בגלל שיש בצקים עם פחות שמרים ויש עם יותר שמרים שלוקח להם פחות זמן טפיחה. אבל גם הטמפרטורה בחדר משנה את זמן הטפיחה. לכן, הכי טוב פשוט עד שהבצק מכפיל את נפחו.
'''שף מאור נתן''' Answered question ינואר 13, 2023