אהלן
תמיד שאני מכין חזה עוף בתנור מתייבש לי ונהיה קשה, יש איזה שיטה שלא ייצא יבש?
'''שף מאור נתן''' Answered question ספטמבר 21, 2023
1 תשובה
היי
4 דברים כדי שחזה לא ייצא יבש :
- לעשות לו סגירה / צריבה חזקה של 2-3 דקות בכל צד ואז להכניס לתנור ל מספר דקות בודדות על 200 מעלות – תלוי בגודל הנתח, בסביבות 6-7 דקות.
- להכין מרינאדה לפניי שצורבים את החזה עוף. באופן כללי מרינאדה מרככת את חומרי הגלם.
- להשתדל לאכול אותו שהוא חם כי אם הוא צריך להתקרר ושוב להתחמם הוא יהיה יבש
- טיפ בונוס – השיטה הכי טובה להכנת חזה עוף זה בישול בסוביד (בישול בוואקום בטמפרטורה נמוכה והרבה זמן)
'''שף מאור נתן''' Answered question ספטמבר 21, 2023