שלום
שאני צורב דג במחבת אז לפעמים זה נדבק ולפעמים לא. מה אני לא עושה טוב? איך מונעים מדג להידבק למחבת?
שף מאור נתן סטטוס שונה ל - פורסם 28/05/2025
1 תשובה
הי! שאלה מצוינת
אחד הדברים הכי חשובים בצריבת דגים (וגם בשר) זה שהמחבת תהיה חמה מאוד – עד כדי עישון קל לפני ששמים את הדג.
בנוסף, חשוב שהדג לא יהיה קר מהמקרר – אלא בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני הצלייה. דג קר נדבק הרבה יותר בקלות.
אם עושים את זה נכון – לא חייבים בכלל מחבת טפלון. טפלון יכול לעזור קצת בהתחלה, אבל לאורך זמן הציפוי נשחק, ואז נשארים עם בסיס שאינו ברזל איכותי – וזה לא אידיאלי.
למי שרוצה כלי עמיד ואיכותי לאורך שנים, מחבת ברזל יצוק היא הפתרון המושלם – אפשר למצוא אצלנו סט מחבתות ברזל יצוק איכותיות שמתאימות גם לצריבה מושלמת של דגים:
סט מחבתות ברזל יצוק של קולינרטיקה + מבתות טפלון👉
בהצלחה, ותודה על השאלה!
שף מאור נתן סטטוס שונה ל - פורסם 28/05/2025