היי רוטב הולנדייז זה אחד הרטבים שקצת קשה להסביר בעל פה איך לגרום לו -לא להישבר, כי יש כאן דקויות של שניות בהם הרוטב...
הצגת שאלהשלום רב ושבוע טוב, תודה רבה על המילים החמות. שמח לשמוע ממך שוב! בגדול, בהחלט כדאי לחזור גם למענה הקודם שנתתי לך לגבי...
הצגת שאלהשלום איתן יקר, תודה על הפנייה החמה. אענה לך בקצרה ותמציתיות על הנקודות: 1. שלבי אפייה לעוגות ספוג אווריריות – להקציף...
הצגת שאלהאהלן איתן, כמה כללים לעבודה עם קצף חלבון לפני ההקצפה קערה ומקצפים נקיים משומן (עדיף נירוסטה/זכוכית; להימנע מפלסטיק)....
הצגת שאלהאהלן, כשאני סוגר נתח בשר, אני תמיד מקפיד על כמה שלבים קריטיים, שיבטיחו לי נתח עסיסי וקרום שזוף ומושלם. רשמתי לך כמה...
הצגת שאלההי! שאלה מצוינת אחד הדברים הכי חשובים בצריבת דגים (וגם בשר) זה שהמחבת תהיה חמה מאוד – עד כדי עישון קל לפני ששמים...
הצגת שאלההיי, תודה רבה על השאלה! קודם כל, חשוב להבין שבלי לדעת בדיוק על איזה גריל מדובר, קצת קשה להתחייב אם אפשר להחליף את...
הצגת שאלהנתחים מומלצים לבישול ארוך: שלום, בגדול יש כ 20 סוגי נתחים שצריך ללמוד אותם ומה מותאם לבישול ארוך ומה לקצר, אבל אתן...
הצגת שאלהשלום, זה דווקא עובד הפוך. ברגע שהגבעול טרי יותר זה מעיד שהאבטיח רק נקטף ועדיין טרי מידי ופחות בשל ומתוק לכן ככל שהפתם...
הצגת שאלהאז ככה, ההבדל בין אפייה בטורבו לאפייה רגילה הוא בעיקר באיך החום זורם בתנור. כשאתה אופה בטורבו, פיזור החום אחיד יותר...
הצגת שאלה