שף מאור נתן

שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

היי רוטב הולנדייז זה אחד הרטבים שקצת קשה להסביר בעל פה איך לגרום לו -לא להישבר, כי יש כאן דקויות של שניות בהם הרוטב...

הצגת שאלה
1 Vote Selected

שלום רב ושבוע טוב, תודה רבה על המילים החמות. שמח לשמוע ממך שוב! בגדול, בהחלט כדאי לחזור גם למענה הקודם שנתתי לך לגבי...

הצגת שאלה
1 Vote

שלום איתן יקר, תודה על הפנייה החמה. אענה לך בקצרה ותמציתיות על הנקודות: 1. שלבי אפייה לעוגות ספוג אווריריות – להקציף...

הצגת שאלה
0 Votes

אהלן איתן, כמה כללים לעבודה עם קצף חלבון לפני ההקצפה קערה ומקצפים נקיים משומן (עדיף נירוסטה/זכוכית; להימנע מפלסטיק)....

הצגת שאלה
0 Votes

אהלן, כשאני סוגר נתח בשר, אני תמיד מקפיד על כמה שלבים קריטיים, שיבטיחו לי נתח עסיסי וקרום שזוף ומושלם. רשמתי לך כמה...

הצגת שאלה
1 Vote

הי! שאלה מצוינת אחד הדברים הכי חשובים בצריבת דגים (וגם בשר) זה שהמחבת תהיה חמה מאוד – עד כדי עישון קל לפני ששמים...

הצגת שאלה
0 Votes

היי, תודה רבה על השאלה! קודם כל, חשוב להבין שבלי לדעת בדיוק על איזה גריל מדובר, קצת קשה להתחייב אם אפשר להחליף את...

הצגת שאלה
0 Votes

נתחים מומלצים לבישול ארוך: שלום, בגדול יש כ 20 סוגי נתחים שצריך ללמוד אותם ומה מותאם לבישול ארוך ומה לקצר, אבל אתן...

הצגת שאלה
0 Votes

שלום, זה דווקא עובד הפוך. ברגע שהגבעול טרי יותר זה מעיד שהאבטיח רק נקטף ועדיין טרי מידי ופחות בשל ומתוק לכן ככל שהפתם...

הצגת שאלה
0 Votes

אז ככה, ההבדל בין אפייה בטורבו לאפייה רגילה הוא בעיקר באיך החום זורם בתנור. כשאתה אופה בטורבו, פיזור החום אחיד יותר...

הצגת שאלה
0 Votes
Load more answers
שאלה ותשובה מופעלים על ידי anspress.net