מאור היקר
ראשית תודות רבות על התשובות המיקצועיות המפורטות והתמציתיות וזה פשוט ניפלא ומהמם.
אתה מוכיח את יכולותיך וכישוריך ומעבר לכך את לבביותך הגדולה והמבורכת.
מוצאת חן בעיני מאוד העריכה שלך של כותרות השאלות אשר אתה נוהג לעשות וכמובן זה מנגיש מאוד את החיפוש וההיתמצאות בשאלות ותשובות באתר.
לא רציתי בפניתי הקודמת להעמיס עוד שאלות בענין מעבר להעמסה שכבר העמסתי שם.
בכל זאת באותו ענין חשוב לי ורציתי לקבל מידע והסברים מבוססים על צניחות ונפילות מלאות או חלקיות של עוגות ספוג ובחושות בשלבים הסופיים של תהליך האפיה ומדובר בתופעה נפוצה ונידושה.
מה הגורמים לכך וכיצד מונעים זאת.
קראתי לא מעט בגוגל ובהחלט ניתן למצא ולהבין כל מיני נקודות אבל מעדיף בכל זאת כמובן להיסתייע ולקבל מענה מקצועי מגורם מקצועי כמוך ולא מאתרים שונים אחרים שאיני יודע אם הגורמים המשיבים בהם הם בעלי הכשרה מקצועית כלשהיא או רק בעלי נסיון בתחום האפיה.
יישר כח גדול