מתכון מרינאדה לבשר צלוי

  • זמן הכנה
    10
  • זמן בישול
    10
  • סועדים
    5

מתכון מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי

המתכון למרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי מתייחס בעיקר לנתחי בשר שהתכנון הוא, לצלות  אותם בתנור, במעשנה, או על האש. המתכון לבשר צלוי אינו מתאים לבשרים שמיועדים לבישול בנוזל (מים, ציר  וכדומה).

 

מרכיבים

מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי

ציוד מטבח למתכון

    אופן הכנה

    יש להתייחס למרינאדה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי הבשר או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השפים והטבחים הטובים יעדיפו להשרות את נתחי הבשר או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.

    a1שלב

    לשים את כל המרכיבים במעבד מזון ולטחון במשך דקה אחת.

    a2שלב

    להעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.

    a3שלב

    במידה ומעוניינים להשרות בשר או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה.

    סיכום

    פשוט לטחון את כל המרכיבים ולשמור בקירור עד לשימוש.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    כתוב תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *