מתכון מרינאדה לבשר צלוי

  • זמן הכנה
    10
  • זמן בישול
    10
  • סועדים
    5
  • צפיות
    228

מתכון מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי

המתכון למרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי מתייחס בעיקר לנתחי בשר שהתכנון הוא, לצלות  אותם בתנור, במעשנה, או על האש. המתכון לבשר צלוי אינו מתאים לבשרים שמיועדים לבישול בנוזל (מים, ציר  וכדומה).

 

רכיבים

מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי

ציוד מטבח למתכון

    הוראות הכנה

    יש להתייחס למרינאדה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי הבשר או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השפים והטבחים הטובים יעדיפו להשרות את נתחי הבשר או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.

    a1 שלב

    לשים את כל המרכיבים במעבד מזון ולטחון במשך דקה אחת.

    a2 שלב

    להעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.

    a3 שלב

    במידה ומעוניינים להשרות בשר או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה.

    סיכום

    פשוט לטחון את כל המרכיבים ולשמור בקירור עד לשימוש.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    השאירו סקירה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X