- אוגוסט 29, 2021
- על ידי '''שף מאור נתן'''
- 0 לייק
- 0 / 5
-
זמן הכנה10
-
זמן בישול10
-
סועדים5
-
צפיות266
מתכון מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי
המתכון למרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי מתייחס בעיקר לנתחי בשר שהתכנון הוא, לצלות אותם בתנור, במעשנה, או על האש. המתכון לבשר צלוי אינו מתאים לבשרים שמיועדים לבישול בנוזל (מים, ציר וכדומה).
רכיבים
מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי
ציוד מטבח למתכון
הוראות הכנה
יש להתייחס למרינאדה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי הבשר או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השפים והטבחים הטובים יעדיפו להשרות את נתחי הבשר או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.
לשים את כל המרכיבים במעבד מזון ולטחון במשך דקה אחת.
להעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.
במידה ומעוניינים להשרות בשר או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה.
סיכום
פשוט לטחון את כל המרכיבים ולשמור בקירור עד לשימוש.
'''שף מאור נתן'''
שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.
אולי גם תאהב
מתכון מרינאדה לבשר צלוי
רכיבים
מרינאדה לבשר צלוי בסגנון צרפתי
ציוד מטבח למתכון
עקוב אחר ההוראות
יש להתייחס למרינאדה כתוספת תיבול מהותית מאוד לנתחי הבשר או הדגים, היא משביחה את טעמם באופן ניכר ולכן השפים והטבחים הטובים יעדיפו להשרות את נתחי הבשר או הדגים במרינאדה מתאימה בטרם בישולם או צלייתם.
לשים את כל המרכיבים במעבד מזון ולטחון במשך דקה אחת.
להעביר לקופסת אחסון ולשמור במקרר.
במידה ומעוניינים להשרות בשר או דגים במרינאדה, רצוי להשרות אותם לפחות שעה אחת לפני הצלייה.
השאירו סקירה