שלום, יש מתכונים שרשום שמטפיחים את הבצק בקירור ובמתכונים אחרים רשום בטמפרטורת חדר. מה עדיף?
'''שף מאור נתן''' Changed status to publish דצמבר 28, 2023
1 תשובה
היי
הטפחת בצק בקירור הכי עדיפה. בגדול, ככל שמדובר בבצקים ומאפים מדויקים יותר, כמו בצק פיצה, לחמים כפריים, מחמצת וכו אז הכי נכון זה הטפחה קרה. ככל שמדובר בבצקים קלילים כגון בצק פוקאצ’ה, לחמיות קטנות, פיתה וכו אז אין צורך בהטפחה קרה.
אבל מה, חשוב מאוד לדעת ככל ומדובר בהטפחה קרה אז נדרשים פחות שמרים וככל שמדובר בהטפחה חמה (מהירה) צריך יותר שמרים אני רושם לך את זה כי זה לרוב טועים לגבי זה כי זה נשמע הפוך דווקא.
'''שף מאור נתן''' Changed status to publish ינואר 8, 2024