היי הכוונה חזה עוף רגיל לא פרוס לשניצלים, הוא כל הזמן מתייבש. איך להכין שייצא רך ולא יבש?
''''''שף מאור נתן'''''' סטטוס שונה ל - פורסם 01/02/2023
1 תשובה
הי זה שאלה מצוינת כי חזה עוף נוטה להתייבש דיי מהר,
אני אומר שקשה יותר להכין חזה עוף מאשר להכין כבד אווז ובדיוק בגלל זה, כי להכין חזה עוף, אם הוא עובר את נקודת ההכנה שלו שזה טמפרטורה פנימית של 73 צלזיוס הוא כבר מתחיל להיות יבש.
לכן כתבתי לך כאן כמה טיפים לזה:
- לחתוך נתחים עבים ולא דקים
- לעשות סגירה של הנתח לפניי שים לב איך סוגרים / צורבים נתח רשמתי את זה כאן בתשובה לשאלה על סגירת בשר
- לזכור שחזה עוף צריך חום גבוה וזמן קצר
- והכי חשוב לעשות מרינדה לעוף לפניי זה
מאור נתן
''''''שף מאור נתן'''''' סטטוס שונה ל - פורסם 15/12/2024