הרשמה חינם ליום בישול חי בשידור חי

היי, כאן שף מאור נתן. אחרי 20 שנות עבודה במסעדות יוקרה ברחבי העולם, תחת הדרכתם של שפים מובילים ובזכות ניסיון עשיר בבישול מקצועי, יצרתי את מסלול האימון הקולינרי – תוכנית ייחודית ומעשית שכבר עזרה למאות חובבי בישול להפוך לבשלנים מקצועיים. אני מבין שחשוב לך לוודא שהתוכנית מתאימה לך ועונה בדיוק על הצרכים שלך במטבח. לכן אני מזמין אותך להתנסות ביום אימון חי בחינם, שיעניק לך הצצה ייחודית למסלול האימון הקולינרי שלנו ולחוויית למידה שלא תמצא בשום מקום אחר. זו ההזדמנות שלך להתחיל מסע קולינרי מרתק ולגלות את העוצמה שבמטבח שלך!
הצטרפו לשיעור בישול חי ותטעמו את האימון הקולינרי ברמה הגבוהה ביותר!
×
כמעט הושלם...
כמעט הושלם...
אתה רק צעד אחד משם!
נא למלא את הפרטים שלך כאן ונרשום אותך

אבל לפניי הכל..

3 סיבות למה כדאי להירשם לשיעור החי החינמי

אפשרות לשאול שאלות בזמן אמת

במהלך השידור החי, תוכלו לקבל תשובות לכל השאלות שלכם ולשפר את הביטחון במטבח.

חוויה אינטראקטיבית ומהנה

זו לא רק הרצאה – תתנסו יחד לבשל עם שף, תשתפו תמונות של המנות, בזמן אמת ותרגישו חלק מקהילה.

התנסות חינמית ללא התחייבות

הצטרפו כדי להתרשם מהתכנים ומהסגנון, בלי עלות או מחויבות עתידית.
×
כמעט הושלם...
כמעט הושלם...
אתה רק צעד אחד משם!
נא למלא את הפרטים שלך כאן ונרשום אותך
מתוך שיעור חי של 60 דקות
הנה מה שלומדים בשידור..

שלב 1

הרצאה

כל שידור חי מתחיל בהרצאה קצרה על נושא מסוים בבישול, כל פעם נושא אחר, תוך התמקדות בנושאי קולינריה מקצועית שעוזרת להיות בשלן טוב מקצועי יותר.

שלב 2

שאלות ותשובות

רגע לפניי בישול המתכון המיוחד יחד עם המשתתפים, יש זמן לשאלות בשידור חי, כך אם עולה שאלה על המתכון המתוכנן או אפילו שאלה כללית בבישול אפשר לשאול אותו ולקבל מענה בשידור חי.

שלב 3

בישול מתכון

כבר יום לפניי השידור החי כל המשתתפים יקבלו למייל את רשימת המצרכים הדרשים למתכון וביום הבישול נבשל יחד את המתכון, כל אחד יכול להציג איך הוא מכין, ומה הוא עושה וכך לקבל פידבקים.

שלב 4

טיפים ומענה לשאלות

בשלב האחרון של השידור החי, השף יתן סדרת טיפים מיוחדת וכל אחד יוכל לשאול שאלות נוספות על המתכון או שאלות שעלו במהלך השידור.

מה צריך לעשות כדי להשתתף?

לכל אחד מגיעה הזדמנות אחת מיוחדת להצטרף לשיעור הבישול החי שלנו – ללא תשלום וללא התחייבות וללא כרטיס אשראי. זו הזדמנות נדירה ללמוד, להתנסות, ולחוות חוויה מרתקת שפותחת בפניך עולם שלם של קולינריה מקצועית.

הנה מה שצריך לעשות כדי להשתתף

×
כמעט הושלם...
כמעט הושלם...
אתה רק צעד אחד משם!
נא למלא את הפרטים שלך כאן ונרשום אותך
רגע, תכיר אותי לפניי
אני מאור נתן
אז נעים מאוד, ב 20 שנים האחרונות עבדתי במיטב מסעדות היוקרה בישאל ובחו"ל ובהם גם מסעדות משליין. יצא לי לגור בניו יורק 4 שנים ובהם עבדתי במסעדותיו של השף דניאל בולו במסעדת הדגל שלו "דניאל".
מסעדת דניאל ידועה כאחת ממסעדות היוקרה הנחשבות בעולם עם דירוג מקסימלי של 3 כוכבי מישליין. והמטבח וסגנון האוכל שם היה מטבח צרפתי קלאסי עם טוויסטים מודרניים מהעולם. למדתי שם מה זה מטבח מקצועי אמיתי. כזה שהוא ללא פשרות. לא בחומרי גלם ולא במתכונים מדויקים. אבל מעבר לכל למדתי שם מה זה להיות שף.
אני לא ילאה אותך בכל התחנות שלמדתי ועבדתי בחיים כי זה יכול להיות נושא בפניי עצמו, אבל אני כן מאמין שחשוב לך לדעת קצת מהיכן ההשראה, ומהיכן הידע שאני מעביר בקורס יסודות הבישול. אז לכן אספר לך בקצרה שלמדתי גם לימודי מסטר שף באוניברסיטה העברית, עבדתי במסעדות עם השפים הכי מצליחים בישראל כמו מסעדת "טוטו" של ירון שליו, "כתית" של מאיר אדוני, השף שלום קדוש ועוד. והיום, עם כל הניסיון והידע שצברתי גם כשף פרטי תחת המותג "מאור נתן שף פרטי ואירועי בוטיק" אני מלמד המון תוכן קולינרי ייחודי מצד אחד אבל גם פרקטי ו"תכלסי" כזה. (רק מה שבאמת חשוב)
מעבר לקורס הדיגיטלי של יסודות הבישול הקמתי את אתר "קולינרטיקה" ושם יש המון תוכן קולינרי מעניין שיכול לתת לך את המעטפת הקולינרית הכי טובה שיכולה להיות לסטודנט לבישול. יש שם מתכונים מקצועיים, מדריכי בישול, מערכת שאלות ותשובות וגם קורסים דיגיטליים לבישול - כמו זה :). אז אני אאחל לך שהיכולות הקולינריות שלך יהיו לפחות פי 10 ממה שהם עכשיו. אני כאן בשבילך.

מאור

"צעד קטן לאדם.."
כל מה שצריך כדי להתחיל לבשל כמו מקצוען
כל מה שצריך כדי לגלות עולם קולינרי מעניין זה להירשם כאן למטה ליום בישול חי בשידור חי בחינם.
×
כמעט הושלם...
כמעט הושלם...
אתה רק צעד אחד משם!
נא למלא את הפרטים שלך כאן ונרשום אותך

© Copyright 2022 | All Rights Reserved