אבל לפניי הכל..
כל שידור חי מתחיל בהרצאה קצרה על נושא מסוים בבישול, כל פעם נושא אחר, תוך התמקדות בנושאי קולינריה מקצועית שעוזרת להיות בשלן טוב מקצועי יותר.
רגע לפניי בישול המתכון המיוחד יחד עם המשתתפים, יש זמן לשאלות בשידור חי, כך אם עולה שאלה על המתכון המתוכנן או אפילו שאלה כללית בבישול אפשר לשאול אותו ולקבל מענה בשידור חי.
כבר יום לפניי השידור החי כל המשתתפים יקבלו למייל את רשימת המצרכים הדרשים למתכון וביום הבישול נבשל יחד את המתכון, כל אחד יכול להציג איך הוא מכין, ומה הוא עושה וכך לקבל פידבקים.
בשלב האחרון של השידור החי, השף יתן סדרת טיפים מיוחדת וכל אחד יוכל לשאול שאלות נוספות על המתכון או שאלות שעלו במהלך השידור.
לכל אחד מגיעה הזדמנות אחת מיוחדת להצטרף לשיעור הבישול החי שלנו – ללא תשלום וללא התחייבות וללא כרטיס אשראי. זו הזדמנות נדירה ללמוד, להתנסות, ולחוות חוויה מרתקת שפותחת בפניך עולם שלם של קולינריה מקצועית.
הנה מה שצריך לעשות כדי להשתתף
מאור