רוצה ללמוד לבשל כמו שף?

30 שיעורי בישול מרתקים מהמטבח המקצועי שילמדו אותך איך שפים מבשלים

- שיעור הצצה חינם-

קורס בישול דיגיטלי המקיף ביותר בישראל

רוצה לקבל פרטים למייל?

צופים מתי שרוצים

הקורס זמין לצפייה בכל שעות היום

10+ שעות ווידאו

מעל 30 שיעורי ווידאו של לימוד מקצועי

מותאם לנייד

הקורס מותאם לכל המכשירים

למי הקורס מתאים?

חובבי בישול

חובבי בישול שמעוניינים להרחיב ולשפר את הידע הקולינרי שלהם ולגלות עולם קולינרי מעניין ומרתק

טבחים

טבחים שמעוניינים להתקדם בתפקיד בעבודה ומעוניינים לשפר את יכולת הבישול שלהם ע"י צבירת יידע מקצועי ופרקטי

שפים

שפים שמעוניינים לשפר את יכולות הבישול שלהם ולדייק במתכונים יותר, לקבל שיטות מודרניות ולשדרג את הקלאסיות

עובדי מזון משקאות

מנהלי משמרות, עובדי מלון ומסעדות שמעוניינים לקבל טוויסט וללמוד על הבישול מקצועי ולהרחיב את הידע הקולינרי

ממליצים על הקורס

5/5

קורס מדהים! הזמנתי את קורס יסודות הבישול קורס ממש איכותי מוסבר מדהים. הצלחתי ללמוד הכל במהירות!

רחלי בלוך
5/5

לא רק שהקורס היה מדהים, בשילוב עם מנוי במסלול אימון קולינרי הצלחתי למצוא עבודה מצוינת במלון 5 כוכבים במטבח. חוויה טובה ביותר.

מיכאל אזולאי
5/5

לקחתי את הקורס ומאוד אהבתי את החומר שלמדתי אני מרגישה שזה שיפר לי את יכולות הבישול הרבה יותר ממה שהייתי מסוגלת לפניי.

מלכה לוי

ללמוד בקצב שלך ובזמן שלך

לומדים בישול אונליין מהבית עם יותר מ 30 שיעורי ווידאו אז אם אתם רוצים לגלות מה הדברים ששפים מקצועיים עושים בבישול שגורמים למנות שלהם להיות וואו?! מה הדברים החשובים לבישול יצירתי שיגרמו לבישולים שלכם להיות וואווברמה אחרת! 

הירשמו עכשיו לקורס יסודות הבישול אונליין ותגלו גם אתם איך שפים מקצועיים מבשלים.

9 סיבות למה להירשם דווקא לקורס יסודות הבישול שלנו

ספויילר? אני לא הולך לדבר על בונוסים בשווי 1508 ש”ח לנרשמים לקורס – כי זה בכל מקרה יחכה לך בהמשך!

סיבה 1: בישול בין לאומי

לימוד הקורס מבוסס על תכנים בין לאומיים הנהוגים במטבחי שף אוניברסליים במטבח המקצועי

סיבה 2: מעטפת הדרכות קולינריות

גישה מיידית לעשרות מדריכים ומתכונים נוספים מהמטבח המקצועי מתוך בלוג אוכל מקצועי - קולינרטיקה

סיבה 3: מערכת תמיכה סטודנטים

גישה מיידית למערכת שאלות ותשובות בנושאים קולינריים כולל אפשרות לקביעת שיחת ייעוץ

סיבה 4: חוברת מתכונים

הקורס כולל חוברת מתכונים מקיפה עם מגוון מתכוני בסיס וסיכומים של טיפים חשובים במטבח המקצועי

סיבה 5: ללמוד מהמטבח בבית

ללמוד את הקורס באווירה נינוחה מהמטבח הביתי שלך

סיבה 6: ללמוד בקצב שלך

ניתן ללמוד את הקורס מכל מקום ובקצב שלך, ללא דד ליין ולחצים שיש בקורסים פרונטליים

סיבה 7: התמקדות בפרקטיקה

מצד אחד קורס יסודות הבישול מאוד מקיף עם תכנים ברמה גבוהה, מצד שני אופן הלימוד מאוד פרקטי וקליל

סיבה 8: תוכן וסילבוס ייחודי

מעל 30 פרקים ונושאי בישול מרתקים ומעניינים כולל צירים, רטבים, קינוחים, מנות שף, תורת החומרים ועוד...

סיבה 9: חידונים ובוחנים לעזר

הקורס נלמד במערכת ייחודית הכוללת חידונים ובוחנים למעקב ותרגול

- אבל לא רק זה-

רוצה לדעת למה הקורס הולך לעשות אצלך את השדרוג הקולינרי הכי גדול?

למקרה שאנחנו לא מכירים

היי נעים מאוד, קוראים לי מאור נתן ואני שף מסטר מטעם האוניברסיטה העברית.

בעלים של “מאור נתן שף פרטי ואירועי בוטיק” ומקים בלוג האוכל ללימוד בישול מקצועי – קולינרטיקה. אחרי 20 שנות ניסיון במטבחי מסעדות שף בישראל ובחו”ל ואחרי שעבדתי 3 שנים בניו יורק תחת השף הצרפתי עטור המשליין “דניאל בולו”.

גיליתי שהידע הקולינרי שצברתי עם השנים נחלק לשניים:

  1. הידע הקולינרי שצברתי כשעבדתי עם השפים המובילים בישראל, לדוגמה השף מאיר אדוני, השף שלום קדוש והשף ירון שליו.
  2. והידע הקולינרי שצברתי כשעבדתי במטבחי במסעדות משליין במנהטן

למדתי המון מתכונים נהדרים כשעבדתי במטבחי משליין בניו יורק אבל מעבר לכל, למדתי איך להיות מקצוען ופדנט, איך להמשיך ללמוד ואיך לקחת כל מתכון ולהקפיץ אותו לשמיים.

ולמה אני מספר לך את זה? כי אני רוצה שתדע שאחרי הריצות למתכון המושלם הבנתי את הסוד הגדול שחשפתי בספר סודות השפים, והוא שיש גבול דק מאוד בין בישול מקצועי טעים ומוקפד, לבין בישול חובבני – זה שיד מקצועית (מהצד) מיד מבחינה בו. מיד מבחינה שזה Want To Be (“רוצה להיות”) ולא הדבר האמיתי.

לכן, שחשבתי ליצור קורס בישול קודם כל חשבתי על הדבר האמיתי, על תוכן מעניין שמדבר על הגבולות הדקים האלו.

מה הדברים החשובים שכל שף מקצועי יודע (או חייב לדעת) ומשם התחלתי לכתוב ולצלם את הקורס.

בישראל למדתי לבשל אבל שעבדתי במטבחי משליין הבנתי שמצד אחד בישול עילי הוא מורכב אבל מצד שני הוא גם הכי פשוט שיש.

לכן מעבר לכל, הבנתי שהדרך לבשל כמו מקצוען אמיתי מתחילה בהבנת הבסיס לבישול מקצועי כמו שמבשלים השפים בחו”ל ומשם חיברתי וארזתי את התוכן של קורס יסודות הבישול באופן מופשט כך שגם למי שאין רקע מקצועי ורק עכשיו החליט שהוא רוצה להיות בשלן מקצוען – קורס יסודות הבישול הוא מקום מצוין להתחיל בו.

את הבעיה הזאת נפתור!

הבעיה העיקרית בעידן הדיגיטלי היא שמצד אחד יש שפע של מידע קולינרי, מתכונים מכל הבא ליד, מדריכים וטיפים, אינסטגרם ופייסבוק.

אבל מצד שני, בגלל ריבוי המידע, ובגלל שיש סף כניסה יחסית מהיר (ונמוך) בתחום הקולינרי – אז לא באמת ניתן לדעת מה נכון ומה לא נכון, מה מקצועי ומה חובבני.

לא באמת יש מקור למידע מקצועי מוסמך כיצד לבשל באופן המקצועי ביותר. וכאן בא קורס יסודות הבישול לתת לך את הידע המקצועי שיעזור לך להבחין איזה מתכון מוצלח ואיזה מתכון חבל על החומרי גלם.

- אבל לפניי זה -

הצצה קטנה על מה שלומדים להכין בקורס

- ולא רק זה -

הנה הסילבוס המלא של הקורס

קורס יסודות הבישול מורכב מ 33 שיעורי בישול מקצועיים וחווייתיים ומטרת הקורס לתת לך ידע קולינרי מוצק ולקחת את יכולות הבישול שלך לרמה קולינרית גבוהה ביותר.

אבל זה לא הכל, אני רוצה לתת לך גם...

5 בונוסים בשווי 1508 ש"ח במתנה!


אני לא יודע אם שמת לב!
אבל שווי הבונוסים שמקבלים על הרשמה לקורס שווה כפול 3 מהמחיר של הקורס. וזה נטו כדי שלמידת הקורס תשפר משמעותית את יכולות הבישול שלך.

ודרך אגב...

זאת יכולה להיות גם ההמלצה שלך.

המלצה

"תקשיב הקורס הזה מטורף! תוכן איכותי מאוד ואני בשיעור 20 ויש עוד הרבה אז לא יודע למה קראתם לו קורס יסודות הבישול. אני כבר מרגיש שאני מקצוען :)"

ירון ליכט
המלצה

"מאור רציתי להגיד לך שמאוד אהבתי את הקורס. עשה לי סדר ענק בבישולים של היומיום ומחכה לקורסים הבאים שלך"

שקד ויצמן

אם תוכל לחלום על זה, תוכל לעשות את זה.

כאן ההזדמנות שלך לעשות את זה ולשדרג את יכולות הבישול שלך מקצה לקצה.

אז אם חלמת על...

לגלות איך שפים מבשלים!

להמם את האורחים שלך!

להפוך לבשלנים תותחים!

בעקבות המצב בארץ ולזמן מוגבל בלבד!

מחיר המקורי של הקורס + כל הבונוסים הוא:

במקום 2005 ש"ח!

המחיר שלך הוא רק 497 שקל!

או ב 5 תשלומים של 99 ש”ח בלבד!

אם שאלת את עצמך..

עכשיו...

אם חשוב לך לעשות שדרוג רציני ביכולות הבישול שלך? ולקבל את 5 הבונוסים?

קורס יסודות הבישול מבית "קולינרטיקה" זה מה שיקח אותך לשם. הקורס הולך להעשיר את הידע הקולינרי שלך ברמה שלא הכרת. ולא רק זה, בקורס אתם הולכים לגלות איך השפים המצליחים מבשלים, ואיך גם אתם יכולים לבשל כמו שפים מקצועיים.

© 2024 כל הזכויות שמורות לקולינרטיקה
X