תמיד חלמת לבשל כמו שף?

מסלול אימון קולינרי ישדרג את הבישול שלך לרמה מקצועית – בלי לצאת מהבית!

- סרטון הצצה על המסלול-

מסלול אימון קולינרי הראשון מסוגו בעולם

רוצה לקבל פרטים למייל?

מאמרים מקצועיים

גישה חופשית למאמרים קולינריים

בישול חי בשידור חי

הצטרפות לשיעורי בישול שבועיים בשידור חי

מתכונים מקצועיים

גישה חופשית למתכוני שף

סדרת שיעורים

שיעורים שבועיים בהתאמה אישית

למי המסלול מתאים?

חובבי בישול

חובבי בישול שמעוניינים להרחיב ולשפר את הידע הקולינרי שלהם ולגלות עולם קולינרי מעניין ומרתק

טבחים

טבחים שמעוניינים להתקדם בתפקיד בעבודה ומעוניינים לשפר את יכולת הבישול שלהם ע"י צבירת יידע מקצועי ופרקטי

שפים

שפים שמעוניינים לשפר את יכולות הבישול שלהם ולדייק במתכונים יותר, לקבל שיטות מודרניות ולשדרג את הקלאסיות

עובדי מזון משקאות

מנהלי משמרות, עובדי מלון ומסעדות שמעוניינים לקבל טוויסט וללמוד על הבישול מקצועי ולהרחיב את הידע הקולינרי

ממליצים על המסלול

5/5

מסלול מדהים! נרשמתי למסלול אימון הקולינרי למתחילים ממש איכותי מוסבר מדהים. הצלחתי ללמוד הכל במהירות!

רחלי בלוך
5/5

לא רק שהמסלול מדהים, הצלחתי להשתפר ולמצוא עבודה מצוינת במלון 5 כוכבים במטבח. חוויה טובה ביותר.

מיכאל אזולאי
5/5

לקחתי את המסלול אימון הקולינרי למתקדמים ומאוד אהבתי את החומר ואת השידורים החיים, אני מרגישה שזה שיפר לי את יכולות הבישול הרבה יותר ממה שהייתי מסוגלת לפניי.

מלכה לוי

מסלול אימון הקולינרי מותאם ל 3 רמות

מסלול אימון הקולינרי של קולינרטיקה מותאם לשלוש רמות שונות, כך שתוכלו ללמוד בדיוק את מה שאתם צריכים, בקצב שמתאים לכם – והכל במחיר אחיד.

רמה 1: מתחילים

למי זה מתאים?

לאלו שעושים את צעדיהם הראשונים במטבח ורוצים לבנות בסיס קולינרי חזק.

מה תלמדו?

מה תקבלו?

שיעורים קלים להבנה, עם הדרכה שבועית מפורטת שתעזור לכם להרגיש בנוח במטבח.

רמה 2: מתקדמים

למי זה מתאים?

לאלו שכבר מבשלים ורוצים לקחת את המיומנויות שלהם לשלב הבא.

מה תלמדו?

מה תקבלו?

כלים וידע קולינרי להפוך את הבישול הביתי שלכם לסטנדרט מקצועי.

רמה 3: מקצוענים

למי זה מתאים?

לשפים ולבשלנים מנוסים המעוניינים להגיע לרמת מומחיות גבוהה.

מה תלמדו?

מה תקבלו?

יכולות קולינריות לשדרוג מקצועי, עם התמקדות בפרטים הקטנים שעושים את ההבדל.

רגע רגע...

איך תדעו איזה מסלול מתאים לכם?

כדי לעזור לכם להתחיל בדיוק במקום הנכון, הכנו חידון התאמה קצר שינתח את הידע והניסיון שלכם במטבח. החידון כולל שאלות פשוטות ומעשיות, כמו:
“האם אתם משתמשים בטכניקות כמו חיתוך ג’וליאן או בישול סו וויד?”
“האם הכנתם בעבר מנות גורמה עם צילחות מקצועי?”

על סמך התשובות שלכם, תקבלו המלצה על אחת משלוש הרמות: מתחילים, מתקדמים או מקצוענים.
ואם תרצו להתקדם או לנסות רמה אחרת בהמשך? אין בעיה! תוכלו לעבור בין הרמות בכל עת ולגלות תכנים חדשים ומותאמים אישית מידי שבוע– הכל כלול במסלול!

התחילו לשדרג את יכולות הבישול שלכם במטבח – ההצטרפות כוללת גישה לכל הרמות

- קדימה אנחנו מחכים לך -

הצטרפות למסלול אימון הקולינרי

בחרו את המסלול שמתאים לכם והתחילו לשדרג את היכולות הקולינריות שלכם כבר היום! עם גישה מלאה לתכנים מקצועיים, שיעורים חיים וקהילה תומכת.

ללא שידורים חיים
כולל שידורים חיים

מסלול חודשי

תשלום חודשי - ניתן לחידוש/הסרה כל חודש
97
/חודש
  • הצטרפות לסדרת שיעורי בישול שבועיים בהתאמה אישית לרמה הקולינרית שלך
  • פתיחת גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • פתיחת גישה חופשית לכל המאמרים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • 10% הנחה באתר קולינרטיקה
  • כל חודש השתתפות בהגרלה לארוחת שף זוגית
מתחילים

מסלול שנתי

תשלום שנתי - ניתן לחידוש/הסרה פעם בשנה
67
/חודש
  • הצטרפות לסדרת שיעורי בישול שבועיים בהתאמה אישית לרמה הקולינרית שלך
  • פתיחת גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • פתיחת גישה חופשית לכל המאמרים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • 10% הנחה באתר קולינרטיקה
  • כל חודש השתתפות בהגרלה לארוחת שף זוגית
הכי משתלם

מסלול רבעוני

תשלום רבעוני - ניתן לחידוש/הסרה כל 3 חודשים
79
/חודש
  • הצטרפות לסדרת שיעורי בישול שבועיים בהתאמה אישית לרמה הקולינרית שלך
  • פתיחת גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • פתיחת גישה חופשית לכל המאמרים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • 10% הנחה באתר קולינרטיקה
  • כל חודש השתתפות בהגרלה לארוחת שף זוגית
פופלארי

מסלול חודשי

תשלום חודשי - ניתן לחידוש/הסרה כל חודש
159
/חודש
  • השתתפות בתוכנית בישול חי בשידור חי מידי שישי עם שאלות ותשובות
  • הצטרפות לסדרת שיעורי בישול שבועיים בהתאמה אישית לרמה הקולינרית שלך
  • גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • גישה חופשית לכל המאמרים הקולינריים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • 10% הנחה באתר קולינרטיקה
  • כל חודש השתתפות בהגרלה לארוחת שף זוגית
מתחילים

מסלול שנתי

תשלום שנתי - ניתן לחידוש/הסרה פעם בשנה
119
/חודש
  • השתתפות בתוכנית בישול חי בשידור חי מידי שישי עם שאלות ותשובות
  • הצטרפות לסדרת שיעורי בישול שבועיים בהתאמה אישית לרמה הקולינרית שלך
  • גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • גישה חופשית לכל המאמרים הקולינריים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • 10% הנחה באתר קולינרטיקה
  • כל חודש השתתפות בהגרלה לארוחת שף זוגית
הכי משתלם

מסלול רבעוני

תשלום רבעוני - ניתן לחידוש/הסרה כל 3 חודשים
139
/חודש
  • השתתפות בתוכנית בישול חי בשידור חי מידי שישי עם שאלות ותשובות
  • הצטרפות לסדרת שיעורי בישול שבועיים בהתאמה אישית לרמה הקולינרית שלך
  • גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • פתיחת גישה חופשית לכל המאמרים הקולינריים והמתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה
  • 10% הנחה באתר קולינרטיקה
  • כל חודש השתתפות בהגרלה לארוחת שף זוגית
פופלארי

גלו מה מחכה לכם במסלול האימון הקולינרי שלנו!

ספויילר? אני לא הולך לדבר על משהו שאתם מכירים, כי זה חדש ביבשת ולכן קוראים לזה – “קולינרטיקה”, יבשת חדשה.

בישול חי בשידור חי

מידי שבוע כל יום שישי מצטרפים לשיעור בישול מרתק בשידור חי עם השף מאור נתן, מכינים מתכון מיוחד, שואלים שאלות ומבשלים יחד

סדרת אימון שבועי

סדרת שיעורים קולינריים שבועיים שיעזרו לכם לשדרג את יכולות הבישול שלכם בעקביות ולבשל כמו שפים בבית. מתכונים וטכניקות בישול מקצועיות ומותאמות לרמת המשתתפים

גישה חופשית למתכונים

פתיחת גישה חופשית לכל המתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה

מערכת שאלות ותשובות

גישה מיידית למערכת שאלות ותשובות בנושאים קולינריים

גישה למאמרים מקצועיים

פתיחת גישה חופשית לכל המאמרים הקולינריים והמקצועיים באתר קולינרטיקה

משימות וחידונים

מסלול אימון קולינרי מועבר באופן אינטראקטיבי כולל משימות, חידונים ומעקב בהתקדמות הלמידה

- אבל לא רק זה-

רוצה לדעת למה מסלול אימון הקולינרי הולך לעשות אצלך את השדרוג הקולינרי הכי גדול?

למקרה שאנחנו לא מכירים

היי נעים מאוד, קוראים לי מאור נתן ואני שף מסטר מטעם האוניברסיטה העברית.

בעלים של “מאור נתן שף פרטי ואירועי בוטיק” ומקים בלוג האוכל ללימוד בישול מקצועי – קולינרטיקה. אחרי 20 שנות ניסיון במטבחי מסעדות שף בישראל ובחו”ל ואחרי שעבדתי 3 שנים בניו יורק תחת השף הצרפתי עטור המשליין “דניאל בולו”.

גיליתי שהידע הקולינרי שצברתי עם השנים נחלק לשניים:

  1. הידע הקולינרי שצברתי כשעבדתי עם השפים המובילים בישראל, לדוגמה השף מאיר אדוני, השף שלום קדוש והשף ירון שליו.
  2. והידע הקולינרי שצברתי כשעבדתי במטבחים של מסעדות משליין במנהטן

למדתי המון מתכונים נהדרים כשעבדתי במטבחי משליין בניו יורק אבל מעבר לכל, למדתי איך להיות מקצוען ופדנט, איך להמשיך ללמוד ואיך לקחת כל מתכון ולהקפיץ אותו לשמיים.

מסעדת דניאל - ניו יורק

ולמה אני מספר לך את זה? כי אני רוצה שתדע שאחרי הריצות למתכון המושלם הבנתי את הסוד הגדול שחשפתי בספר סודות השפים, והוא שיש גבול דק מאוד בין בישול מקצועי טעים ומוקפד, לבין בישול חובבני – זה שיד מקצועית (מהצד) מיד מבחינה בו. מיד מבחינה שזה “Want To Be” ולא הדבר האמיתי.

לכן, שחשבתי איך אני מלמד אתכם את הדבר האמיתי, את המעבר של הגבולות הדקים האלו, הבנתי שאני חייב לאמן אתכם לזה. כי זה לא ביום אחד. ולכן חשבתי על מסלול אימון קולינרי אינטראקטיבי, שתוכלו להשתלב בו כל אחד לפי הרמה הקולינרית שלו.

מה הדברים החשובים שכל שף מקצועי יודע (או חייב לדעת) ומשם התחלתי לבנות לכם מסלול אימון קולינרי ייחודי מסוגו בעולם.

בישראל למדתי לבשל, אבל שעבדתי במטבחי משליין הבנתי שמצד אחד בישול עילי הוא מורכב אבל מצד שני הוא גם הכי פשוט שיש.

לכן מעבר לכל, הבנתי שכמו שצריך מאמן מתי שלומדים אמנות לחימה, או מחטבים את הגוף בחדר כושר, כך גם צריך אימון קולינרי מתי שרוצים לשדרג את יכולות הבישול. מסלול אימון הקולינרי הולך לשדרג לך את יכולות הבישול ברמה שלא הכרת ושהיה קשה לך להאמין שקטן עליך להוציא מנות כאלו, אני מבטיח לך שכבר אחרי תקופה יחסית קצרה במסלול השדרוג המטורף ביכולות הבישול שלך יגיע – אין לי ספק!

את הבעיה הזאת נפתור!

הבעיה העיקרית בעידן הדיגיטלי היא שמצד אחד יש שפע של מידע קולינרי, מתכונים מכל הבא ליד, מדריכים וטיפים, אינסטגרם ופייסבוק.

אבל מצד שני, בגלל ריבוי המידע, ובגלל שיש סף כניסה יחסית מהיר (ונמוך) בתחום הקולינרי – אז לא באמת ניתן לדעת מה נכון ומה לא נכון, מה מקצועי ומה חובבני.

לא באמת יש מקור למידע מקצועי מוסמך כיצד לבשל באופן המקצועי ביותר. וכאן בא מסלול האימון הקולינרי של קולינרטיקה לתת לך את הידע המקצועי  שיעזור לך להבחין איזה מתכון מוצלח ואיזה מתכון חבל על החומרי גלם.

המידע הקולינרי הזה כולל השתתפות בשיעורי בישול בשידור חי כל יום שישי, שליחת שיעורי בישול שבועיים מותאמים אישית לרמת הידע הקולינרית שלך, פתיחת גישה חופשית לכל המאמרים והמתכונים המקצועיים באתר קולינרטיקה. ובנוסף, כניסה למערכת שאלות ותשובות אונליין שניתן להעלות שם כל שאלה בבישול. זה מתאים למי שקצת נבוך לשאול שאלות בשידורים החיים מידי שישי, אבל גם לחובבי בישול שמעוניינים להעשיר את הידע הקולינרי שלהם יותר.

- אבל לפניי זה -

הצצה קטנה על מה שלומדים במסלול אימון הקולינרי

אבל זה לא הכל, אני רוצה לתת לכם גם...

4 בונוסים בשווי 1419 ש"ח במתנה!

הרשמו במסלול השנתי ותקבלו את כל הבונוסים הבאים!

לא יודע אם שמת לב!

ודרך אגב...

זאת יכולה להיות גם ההמלצה שלך.

המלצה

"תקשיב מסלול המתקדמים הזה מטורף! תוכן איכותי מאוד ויש עוד הרבה זה יותר מאימון זה ממש קורס מטורף מתמשך. אני כבר מרגיש שאני מקצוען :)"

ירון ליכט
המלצה

"מאור רציתי להגיד לך שמאוד אוהבת את השיעורים שאתה עושה. עשה לי סדר ענק בבישולים של היומיום ומחכה לשיעורים הבאים הבאים שלך" דרך אגב יום שישי הקרוב אני לא יספיק להיכנס לשידור חי יהיו הקלטות?

שקד ויצמן

אם תוכל לחלום על זה, תוכל לעשות את זה.

כאן ההזדמנות שלך לעשות את זה ולשדרג את יכולות הבישול שלך מקצה לקצה.

אז אם חלמת על...

לגלות איך שפים מבשלים!

להמם את האורחים שלך!

להפוך לבשלנים תותחים!

אם שאלת את עצמך..

עכשיו...

אם חשוב לך לעשות שדרוג רציני ביכולות הבישול שלך? ולקבל את 4 הבונוסים?

מסלול אימון קולינרי מבית "קולינרטיקה" זה מה שיקח אותך לשם. האימון הקולינרי הולך להעשיר את הידע הקולינרי שלך ברמה שלא הכרת. ולא רק זה, בשיעורים אתם הולכים לגלות איך השפים המקצועיים מבשלים, ואיך גם אתם יכולים לבשל כמו שפים.

© 2025 כל הזכויות שמורות לקולינרטיקה
X