לאחר מחקר מעמיק בעקרונות השפים לבישול מוצלח ולאחר שחקרתי במשך עשור את הסודות הכי חשובים לבישול, בספר סודות השפים מובאת חשיפה בלעדית לעולם השפים, נוסחאות חדשניות, טיפים וסודות בישול שיעזרו לך להיות בשלן טוב יותר, או שף מקצועי יותר.
כולם רוצים לדעת לבשל כמו שפים מקצועיים אבל חושבים שזה קשה מידי או מסובך מידי. בספר סודות השפים נחשפים הסודות והשיטות המשותפות לרוב השפים המצליחים בעולם.
תכל’ס, זה לא כל כך משנה אם אתה שף מוצלח או חובב בישול מושבע, ספר סודות השפים לבישול ייקח את יכולות הבישול שלך ופשוט יכפיל אותם.
ספר סודות השפים מבוסס על עשרות מקרי בוחן מעולם השפים, ציטוטים להצלחה בעולם השפים מאת השפים הנחשבים ביותר בעולם, ספרי בישול החשובים ביותר וכן גם נוסחאות וטיפים המבוססים על מחקרי וניסיון שרכשתי בתחום הקולינרי.
אני יגיד לך על קצה המזלג שבספר סודות השפים תלמד את כל מה שהשפים שומרים לעצמם, למשל מי הם השפים המשפיעים בעולם? ולמה?. מהי נוסחת רבעי השף – הנוסחה שמחלקת את השפים ל 4 סוגי בסיס היוצרים תולדה של 16 סוגי שפים שקיימים בעולם, ואיזה סוג אתה? או איזה סוג אתה מעוניין להיות?.
"הספר שלך ממש מעניין! תוכן איכותי מאוד ואני בדף 50 ובינתיים נהנה ומרגיש שזה יצר לי עולם חדש שלא ידעתי לפניי.
"מאור רציתי להגיד לך שמאוד אהבתי את הספר ועכשיו אני ניגשת ליישם אותו זה מרגיש לי שהנקודות והטיפים שם צצים לי במוח לפניי כל החלטה במסעדה"
יין המתיישן בתנאים אופטימליים, נעשה משובח יותר ויקר יותר. לכן, אחד הסודות של השפים הוא לרכוש יינות כשהם זולים עכשיו, כדי שהם יהיו יקרים בהמשך וככל ונרצה לפתוח מסעדה טובה או בר, אז יהיה לנו יינות יקרים מאוד למכור וזו יכולה להיות גם עסקה רווחית מאוד
שף טוב זה כימאי טוב. כך אמר גדול השפים מהחלוצים של המטבח המקצועי "השף אוגוסט אסקופייה" כתב בסיפרו במאה ה 19 שככל וטבח לומד יותר על כימייה כך הסיכוי שלו להבין את הקולינריה ולהיות טבח ושף - גדולים יותר. בספר סודות השפים הנושא הזה מורחב.
כשרוצים קונספט של מסעדה עם סיכויי הצלחה גדולים חייבים להיות ממוקדים בסוג מטבח אחד ולא תערובת של כמה סוגים. אבל, אפשר גם להוסיף טוויסטים ממטבחים אחרים אבל חייב שזה יתבסס על מטבח "משפיע" 1 מסוים. נניח - המטבח הצרפתי עם נגיעות יפניות.
אני לא יודע אם שמת לב, אבל שווי הבונוסים שמקבלים על הרשמה לקורס שווה לפחות כפול 2 מהמחיר של הספר. וזה נטו כי חשוב לי שתשפר משמעותית את יכולות הבישול שלך.
תוכן עניינים ספר סודות השפים
אני מאור נתן שף מסטר מטעם האוניברסיטה העברית. ב 20 שנים האחרונות יצאתי למסע קולינרי במסעדות יוקרה בישראל ובחו”ל וחלקם היו מכוכבות משליין.
למדתי המון על המטבח המקצועי – זה שמהווה קונצנזוס למעל 90% מהשפים המצליחים בעולם ולאחר שנים רבות של עבודה, הקמת עסקים בתחום המזון והמסעדנות, בלוג אוכל “קולינרטיקה” המקצועי המוביל בישראל – כתבתי את ספר סודות השפים לבישול.
הספר כולל המון טיפים חשובים לטבח ולשף וכמובן לחובב הבישול.
אני בטוח שהספר יעזור לך המון וישדרג את היכולות הקולינריות בכמה רמות ומאחל לך המון הצלחה בנושאים הקולינריים שלך!
מדיניות הפרטיות | כללים ותנאים