לוגו עם סלוגן

רוצה לגלות את הסודות של השפים?

קבל הצצה ל 14 סודות של השפים המקצועיים שכל חובב בישול, טבח ושף חייבים לקרוא לפניי שהולכים לבשל

14 סודות השפים לבישול זה חלק מתוך פרק מסקרן בספר "סודות השפים" המונה עשרות טיפים, נוסחאות, סודות ותובנות של השפים שכל חובב בישול חייב לקרוא.

חלק מהסודות הנלמדים
סוד 1
כשרוצים קונספט של מסעדה עם סיכויי הצלחה גדולים חייבים להיות ממוקדים בסוג מטבח אחד ולא תערובת של כמה סוגים. אבל, אפשר גם להוסיף טוויסטים ממטבחים אחרים אבל חייב שזה יתבסס על מטבח "משפיע" 1 מסוים. נניח - המטבח הצרפתי עם נגיעות יפניות.
סוד 2
יין המתיישן בתנאים אופטימליים, נעשה משובח יותר ויקר יותר. לכן, אחד הסודות של השפים הוא לרכוש יינות כשהם זולים עכשיו, כדי שהם יהיו יקרים בהמשך וככל ונרצה לפתוח מסעדה טובה או בר, אז יהיה לנו יינות יקרים מאוד למכור וזו יכולה להיות גם עסקה רווחית מאוד
סוד 3
שף טוב זה כימאי טוב. כך אמר גדול השפים מהחלוצים של המטבח המקצועי "השף אוגוסט אסקופייה" כתב בסיפרו במאה ה 19 שככל וטבח לומד יותר על כימייה כך הסיכוי שלו להבין את הקולינריה ולהיות טבח ושף - גדולים יותר. בספר סודות השפים הנושא הזה מורחב.
"הספר שלך שינה לי את כל הכיוון"
5/5

"שלום מאור אני גר בפלורידה טבח כבר כמה שנים ואוהב מאוד לייצר מנות ויש לי גם בלוג עם מתכונים אני כותב לך את זה שתדע שהספר שלך שינה לי את כל הכיוון בתחום ובעיקר עשה לי סדר בראש"

דורון-

"למדתי איזה סוג שף אני רוצה להיות"
5/5

"ספר מאוד חשוב מרתק ומעניין וכשף טרי זה נתן לי כיוון וסידר לי את המחשבות ובכלל כל הנושא של נוסחת רבעי השף למדתי להבין איזה סוג שף אני רוצה להיות"

יוסי-

"מוזר להגיד אבל הבנתי שלרקוד טוב זה לבשל טוב"
5/5

"היי מאור בוקר טוב נרשמתי בהתחלה ל 14 טיפים החינמיים ורכשתי את הספר המופלא אבל מה שיגע אותי עד עכשיו זה מוזר להגיד אבל הבנתי שלרקוד טוב זה לבשל טוב - הזיה :)"

שרה-

לוגו קולינרטיקה עם סלוגן