אבל לפניי הכל..
בשיעור זה לומדים מה זה מטבח בן לאומי, מה ההשפעה שלו ולמה חשוב לדעת ממנו הרבה. אבל גם בעיקר לומדים מה חשוב לדעת ממנו כדי למקד את הבישול הבן לאומי למטבח המקצועי ולא להתפזר.
בשיעור זה לומדים טיפים חשובים לתכנון ארוחה החל מבניית התפריט וההתאמות לקהל ועד פירוט והסברים על מבנה התפריט בהתאם לסוגי אירועים
בשיעור זה לומדים את עשרת החוקים הבסיסיים בבישול, אלו שהחשיבות שלהם תורמת לכל מה שמבשלים.
בשיעור זה לומדים מגוון שיטות וטכניקות לבישול מהמטבח המקצועי אלו שכל שף יודע או חייב לדעת וגם מאוד ישדרגו את היכולות של כל חובב בישול.
סילבוס קורס יסודות הבישול
מאור