0 מתוך 40 שאלות הושלמו
שאלות:
כבר השלמת את המבחן בעבר. לכן אינך יכול להתחיל אותו שוב.
המבחן נטען…
עליך להתחבר או להירשם כדי להתחיל את המבחן.
אתה חייב להשלים קודם את הבאים:
הזמן שלך:
זמן חלף
קיבלתם כוכב אחד מתוך 5, וזה אומר שיש לכם הרבה מקום לגדול ולצמוח בתחום הבישול. כל שף גדול התחיל מהבסיס, בדיוק כמוכם, ולמד צעד אחר צעד איך להפוך את המטבח ליצירת אמנות.
בשביל זה הכנתי עבורכם את המסלול אימון הקולינרי למתחילים, שיעזור לכם להניח יסודות חזקים ולהתחיל את המסע הקולינרי שלכם בצורה הכי טובה שיש.
👇 לחצו כאן כדי לעבור לשיעור הראשון שלכם:
צפו בשיעור הראשון
בהצלחה, וזכרו – כוכב אחד היום יכול להפוך לחמישה בקרוב! 🍳
מאור נתן
קיבלתם כוכב אחד מתוך 5, וזה אומר שיש לכם הרבה מקום לגדול ולצמוח בתחום הבישול. כל שף גדול התחיל מהבסיס, בדיוק כמוכם, ולמד צעד אחר צעד איך להפוך את המטבח ליצירת אמנות.
בשביל זה הכנתי עבורכם את המסלול אימון הקולינרי למתחילים, שיעזור לכם להניח יסודות חזקים ולהתחיל את המסע הקולינרי שלכם בצורה הכי טובה שיש.
👇 לחצו כאן כדי לעבור לשיעור הראשון שלכם:
צפו בשיעור הראשון
בהצלחה, וזכרו – כוכב אחד היום יכול להפוך לחמישה בקרוב! 🍳
מאור נתן
קיבלתם 2 כוכבים מתוך 5, וזה אומר שכבר יש לכם קצת ניסיון במטבח, אבל עדיין יש מקום לבנות בסיס חזק ולשפר את הכישורים הקולינריים שלכם. המסע שלכם רק מתחיל, ויש לכם את כל מה שצריך כדי להצליח.
הכנתי עבורכם את המסלול אימון הקולינרי למתחילים, שמותאם בדיוק לרמה שלכם. הוא יעזור לכם לחזק את היסודות, לצבור ביטחון ולהפוך את הבישול שלכם למקצועי ומדויק יותר.
👇 לחצו כאן כדי לעבור לשיעור הראשון שלכם:
צפו בשיעור הראשון
בהצלחה, וזכרו – גם מסע גדול מתחיל בצעדים קטנים! 🍳
מאור נתן
כל הכבוד! קיבלתם 3 כוכבים מתוך 5, וזה סימן שיש לכם בסיס קולינרי טוב! עכשיו זה הזמן לקחת את הידע שלכם לשלב הבא וללמוד טכניקות מתקדמות שישדרגו את הבישול שלכם לרמה מקצועית.
הכנתי עבורכם את המסלול אימון הקולינרי למתקדמים, שמותאם בדיוק לרמה שלכם. יחד נעמיק בטכניקות מתקדמות, נלמד לעבוד עם חומרי גלם מיוחדים, ונשדרג את הפרזנטציה של המנות שלכם.
👇 לחצו כאן כדי לעבור לשיעור הראשון שלכם:
צפו בשיעור הראשון
בהצלחה, וזכרו – שלב אחרי שלב, אתם מתקרבים להיות בשלנים מקצועיים! 🍳
מאור נתן
זה מעולה! קיבלתם 4 כוכבים מתוך 5, וזה מראה שיש לכם שליטה מצוינת במטבח והבנה מעמיקה בבישול. עכשיו זה הזמן לקחת את היכולות שלכם לשלב מתקדם עוד יותר ולחדד את המיומנויות שלכם ברמה מקצועית.
המסלול אימון הקולינרי למקצוענים מחכה לכם! הוא נועד בדיוק למי שכמוכם מחפש לשדרג את הידע, לשלוט בטכניקות מתקדמות וליצור מנות ברמת שף מקצועי.
👇 לחצו כאן כדי לעבור לשיעור הראשון שלכם:
צפו בשיעור הראשון
בהצלחה, ותזכרו – אתם כבר בדרך להפוך למומחים אמיתיים! 🍳
מאור נתן
מדהים! קיבלתם 5 כוכבים מתוך 5, וזה מראה שאתם שולטים במטבח ברמה גבוהה מאוד. עכשיו זה הזמן לקחת את הכישרון שלכם לשיאים חדשים ולהיכנס לעולם של המומחים עם טכניקות בישול מתקדמות ועבודה עם חומרי גלם יוקרתיים.
המסלול אימון הקולינרי למקצוענים נועד בדיוק עבורכם. הוא יאתגר אתכם בטכניקות מתקדמות, ילמד אתכם על עיצוב מנות ברמה הגבוהה ביותר, ויחשוף אתכם לשיטות עבודה של שפים מובילים.
👇 לחצו כאן כדי לעבור לשיעור הראשון שלכם:
צפו בשיעור הראשון
בהצלחה, ותמשיכו להוביל את הדרך בעולם הקולינרי! 🍳
מאור נתן
רוטב החמאה נשבר, איך מתקנים?
שמבשלים אורז, מתחילים עם מים קרים או חמים?
חתך “טורנה” של ירקות: לאיזה צורה הוא דומה?
מהו סימן היכר לדג טרי?
מה גורם לבשר להיות רך?
מה כוונת המונח “תגובת מאייר? (Maillard reaction)
מהו תהליך הכנת פרושוטו?
מה הגורם העיקרי לסטייק להיות עסיסי בטעמים?
באיזה נתח נכון יותר להשתמש בשיטת בישול “Reverse Sear”? (בישול הפוך)
מה מאלה הוא אמולסיה?
יש לך 100 סועדים שהזמינו מנה עיקרית צלי כתף ברוטב יין. כמה קילו נכון לבשל כדי שיהיה 300 גרם בשר לכל סועד?
מהו אחוז Food Cost האולטימטיבי לבתי קפה?
יש לך ארוחת גורמה ל 20 סועדים. מתי מומלץ להתחיל הכנות לארוחה?
איך חיידקים מתרבים?
מה זה זיהום צולב?
באיזה טמפרטורה נכון לשמור את הדגים בקירור?
קרה לך תקלה במסעדה. באופן בלתי צפוי הגיעו 70 סועדים יותר ואינך ערוך לתת לכולם שירות טוב, כיצד נכון יותר לפעול?
קרה לך בלת”ם. באמצע ההכנות במטבח המסעדה, החל הפסקת חשמל ואין תאורה אבל יש גז. איך נכון לפעול?
היה לך פלסטר באצבע ותוך כדי לחץ הסרוויס הפלסטר נעלם! אולי הוא בסלט של הלקוח עכשיו?! – כיצד נכון לפעול?
מהו סדר חשיבות הדברים באירוח קולינרי מקצועי?
מה זה “גי”?
למה משמשת רביכה לבנה?
מה ההבדל בין מרנג צרפתי למרנג שווצרי?
איזה צמד ירקות נמצאים בירקות “מירפואה”?
מאיזה קמח מכינים פסטה?
מהו המרכיב העיקרי בציר בקר חום?
מהו המרכיב העיקרי ברוטב ברדולז?
מהו הטעם המרכזי בקרפ סוזט?
מהו המרכיב העיקרי בהכנת טירמיסו?
המונח “סוסיסון” מתייחס ל:
לאיזה מטבח שייך המאכל “פונדו”?
איפה הומצאה הגלידה?
איפה הומצאה הפיצה?
מאיזה מדינה מגיע הצ’יפס?
מהו מקור המאכל פרושוטו?
מי היה “אוגוסט אסקופייה”?
מה זה “חמון”?
איפה הומצאה הפסטה?
מה זה גסטרונומיה?
מי המציא את המנה “קולביאק גראנד”?