כל הפוסטים

מדריך סוגי רביכות בבישול

פוסט ומדריך מפורט על סוגי רביכות בבישול, מה זה רביכה, איזה סוגים של רביכות קיימים, איך מכינים רביכה ולאיזה מתכונים

המשך לקרוא

מדריך על תהליכי תסיסה במזון

מדריך מפורט על תהליכי התסיסה במזון, אלו שאחראיים על רבים מהמאכלים האהובים עלינו. אתם בטח יודעים שהתסיסה עוזרת להכנת מוצרים

המשך לקרוא

המדריך המלא על פטריות כמהין

מדריך מורחב על פטריות כמהין שחורות או לבנות מצרפת או איטליה וכל סוגי הפטריות והמוצרים שיש בפטריות כמהין, דרכי חיפוש,

המשך לקרוא
מרק דלעת קולינרטיקה

קולינריה פוגשת אמנות

הקשר בין אמנות קולינרית לעולם אמנות המסורתי קולינריה ואמנות הם שני עולמות נפרדים מצד אחד, אך מצד שני יש בניהם

המשך לקרוא

שיטת בישול עגבניות קונקסה

עגבניות קונקסה בצרפתית זה Conser שזה בעצם "מעיכה" ובשיטת בישול  קונקסה מקלפים את העגבניות על ידי חריצת העגבניות כנסו לקריאה

המשך לקרוא

קונפי -שיטת בישול בשומן

פוסט עם מידע על שיטת בישול קונפי, שיטת בישול קונפי (Confit בצרפתית) היא טכניקת בישול בה מבשלים את חומר הגלם

המשך לקרוא
מדוע ככל שהבשר מכוער הוא יותר טוב

מדוע ככל שהבשר מכוער הוא יותר טוב

נכון, אני יודע שהקצב בסופר אומר לך בוא, זה אדום אדום, תראה איזה צבע יש לבשר – ועוד שטיקים דומים,

המשך לקרוא

שיטת בישול בן מארי

שיטת בישול בן מארי טכניקת הבישול הצרפתית שהיא בסיס למאות מתכונים טעימים

המשך לקרוא

איזון טעמים וטקסטורות

כל מה שחשוב לדעת על איזון טעמים איזון טעמים הוא אחד הדברים החשובים ביותר שטבח צריך לדעת בבואו לתבל מזון

המשך לקרוא

כל מה שכדאי לדעת על אמולסיה

מה זה אמולסיה ולמה זה טוב? אמולוסיה היא חיבור בין שני חומרים נוזליים שאינם מתחברים באופן טבעי, לדוגמה מים ושמן

המשך לקרוא
X